onlyfighters

May 10, 2012

MMA: Καλό Σεπτέμβρη το ''Dan Henderson vs Jon Jones''! H αίτια της αναβολής.


Αν κρίνουμε από τις ανακοινώσεις του Dana White, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη (ίσως και την 1η στο λεγόμενο Labor Weekend που δεν έχει προγραμματισεί event του UFC) για να δούμε τελικά την αναμέτρηση για τον τίτλο στην light-heavyweight κατηγορία ανάμεσα στον αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή Jon Jones και τον διεκδικητή Dan Henderson. 

Aυτό γίνεται κατά κύριο λόγο, όπως δήλωσε και ο manager του Jones o Μalki Kawa, προκειμένου ο πρωταθλητής να έχει το χρόνο να ξεκουραστεί και λίγο τη θερινή περίοδο του καλοκαιριού, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει παίξει με τους καλύτερους και στην κυριολεξία τους έκανε να υποταχθούν στις ικανότητές και το ταλέντο του μέσα στο οχτάγωνο. 

Το ρεκόρ του Jones είναι 16-1 και έχοντας τελευταία κερδίσει στη σειρά τους καλύτερους όπως οι Mauricio Rua, Quinton Jackson, Lyoto Machida και Rashad Evans, σίγουρα δικαιούται να πάρει ανάσες. Ο Dan Henderson από την άλλη με ρεκόρ 29-8 έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και κέρδισε τον Mauricio Rua σε μια μάχη που χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καλύτερη στην ιστορία του ΜΜΑ! 

Πλήρης κάλυψη για το άθλημα του MMA καθημερινά στο mmalegacy.gr !