onlyfighters

May 07, 2012

O Alexey Ignashov επιστρέφει στα ρινγκ στο Fight Code στις 12 Μαΐου! Η κάρτα αγώνων! (VIDEO)

                                H επίσημη αφίσα του Fight Code στις 12 Μαΐου

Στις 12 Μαΐου (ημερομηνία διεξαγωγής και του It’s Showtime 56) στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας θα διεξαχθεί ακόμα ένα Fight Code. Στο συγκεκριμένο μάλιστα θα επιστρέψει και ο Alexey Ignashov που όπως είχαμε γράψει εδώ τελευταίος του αγώνας ήταν με τον Roman Kleibl στις 5 Φεβρουαρίου 2011 στο Fight Code της Σλοβακίας, όπου και τον νίκησε με ομόφωνη απόφαση. Ο Ignashov γυμνάζεται πάλι στο Chinuk Gym της Λευκορωσίας, απ’όπου και ξεκίνησε, έχοντας ξεπεράσει, όπως ανέφεραν ρεπορτάζ, προβλήματα αλκοολισμού που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. 

Στο Fight Code ο Alexey Ignashov θα αντιμετωπίσει τον Tούρκο μόνιμο κάτοικο Ολλανδίας Ali Cenik που έχει παίξει αρκετές φορές και στο Glory. H αναμέτρηση είναι στην heavyweight κατηγορία, αν και ο Cenik που ανέβηκε το 2011 σε αυτά τα κιλά, είναι περισσότερο small heavyweight. Στον τελευταίο του αγώνα ο Ali Cenik κέρδισε τον Sergej Maslobojev στη διοργάνωση του Glory στις 23 Μαρτίου. 


Σε αυτό το Fight Code συνεχίζεται και το τουρνουά Dragons στα 72,5 kg με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις που θα βγάλουν αυτούς που θα συνεχίσουν στο Final 16. Στη κάρτα του τουρνουά ξεχωρίζει η αναμέτρηση του περσινού φιναλιστ του ημιτελικού του Dragons Norbert Balogh, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Μarco Re από την Ιταλία. 

Όλη η κάρτα αγώνων του FIGHT CODE στις 12 Μαΐου 2012: 

FIGHT CARD 

(Στα 72 kg) Zoltan Halasz vs Zsolt Benedek 

(Στα 90 kg) Torok Imre vs Haris Gredelj 

(Στα 72,5 kg) Tamas Birics vs Gabor Gorbics 


Για το τουρνουά DRAGONS στα 72,5kg 

Barna Szucs vs Jeremy Sportouch 

Walid Haddad vs Edgar Nzunga 

Norbert Balogh vs Marco Re 

Abderahmane Ait Said vs Victor Zaman 


SUPERFIGHT

Alexey Ignashov vs Ali Cenik 

Δείτε το πολύ ωραίο promo video για τν επιστροφή του Αlexey ''Red Scorpion'' Ignashov στο Fight Code!