onlyfighters

May 26, 2012

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ζωντανά το Κ-1 ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ και στο ίντερνετ!


Βόμβα έσκασε πριν λίγο καθώς οι διοργανωτές του κορυφαίου Kick Boxing promotion στον κόσμο, του Κ-1, αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερη τη μετάδοση της διοργάνωσης μέσω ίντερνετ αποσύρωντας τις τηλεοπτικές συμφωνίες που έκαναν ανά τον κόσμο.Στην Ελλάδα η συμφωνία είχε γίνει με το SPORT TV.

Έτσι θα μπορέσετε να δείτε το Κ-1 κάνοντας κλικ εδώ:

 http://www.ustream.tv/channel/k-1globaltv

Παρακάτω όλη η ανακοίνωση του Κ-1 μεταφρασμένη για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση της τελευταίας στιγμής.

‘Aγαπητοί φανς του K-1,

η παραγωγή του Κ-1 διαπίστωσε ότι η ταχύτητητα του ίντερνετ στην περιοχή που θα γίνει το event δεν είναι αρκετή γρήγορη για να υποστηρίξει ζωντανή μετάδοση (streaming) σε υψηλή ποιότητα. Ωστόσο βεβαιώνουμε ότι η ταχύτητα του ίντερνετ είναι αρκετή καλή για να τη δείτε σε standart ποιότητα.

Θέλουμε περισσότερος κόσμος να απολαύσει το συναρπαστικό νέο σόου του Κ-1 και έτσι αποφασίσαμε να διαθέσουμε το ζωντανό streaming δωρεάν. Θα έχουμε στη διάθεσή σας το μαγνητοσκοπημένο σόου σε υψηλή ποιότητα μόλις είναι διαθέσιμο. Ελπίζουμε όλοι να απολαύσετε τις συναρπαστικές μάχες και να νιώσετε την ένταση του νέου Κ-1. 

Κ-1 Global Holding Limited ‘