onlyfighters

May 05, 2012

Μούφα νίκη του Batu Khasikov με αντίπαλο τον Warren Stevelmans! Δείτε τον αγώνα!


Πολύ δημοφιλής αποδεικνύεται ο Ρώσος Batu Khasikov στην χώρα του. Ακόμα μια αναμέτρηση sold out για τον ίδιο που κατάφερε να γεμίσει ένα ποδοσφαιρικό στάδιο 10.000 θέσεων! Ο Batu αναμετρήθηκε εκεί με τον Νοτιοαφρικανό Warren Stevelmans, ο οποίος δεν έδειξε σε καμμία περίπτωση τρομοκρατημένος από την εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπιζε.

Το αντίθετο μάλιστα! Ο Stevelmans όπως θα δείτε στο βίντεο του αγώνα που ακολουθεί είχε εξαιρετικούς συνδυασμούς με τις γροθιές του, ενώ και τα low kicks έκαναν ζημιά στον Khasikov που έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα. Ο Stevelmans πέρασε τα περισσότερα καθαρά και πιο αποτελεσματικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αφήνωντας έκπληκτο το κοινό που παρακολουθούσε. 

Οι θεατές φυσικά και επευφημούσαν τον Khasikov και εννοείται πως απ’τη στιγμή που το αποτέλεσμα πήγε στους κριτές η νίκη δώθηκε στον Ρώσο, αν και για τα μάτια του κόσμου η απόφαση δώθηκε πλειοψηφική. Ο Stevelmans που θα δείτε παρακάτω είχε χάσει από τον Μιχάλη Ζαμπίδη με ομόφωνη απόφαση το 2010 σε μια αναμέτρηση που έγινε στην Ιταλία.

O αγώνας με τον Μιχάλη Ζαμπίδη που ήταν να γίνει τον Ιούνιο αναβλήθηκε εξαιτίας της συμμετοχής του Μιχάλη στο K-1, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να τους δούμε τον Ιούλιο; Ποιος ξέρει, θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. 

Δείτε την αναμέτρηση. 

Batu Khasikov vs Warren Stevelmans



Πηγή πληροφοριών: liverkick.com