onlyfighters

October 10, 2011

Αυτός είναι ο σύγχρονος ... ΠΟΠΑΥ!!!


Ο άνδρας που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο 22 ετών Γερμανός πρωταθλητής πάλης βραχίονα Matthias Schlitte.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν τη πάλη βραχίονα, ειδικά γνωρίζοντας ότι όταν κάποιος "σπάσει" το χέρι του μπορεί να τους νικήσει. Εάν έχετε ένα χέρι σαν αυτό το παιδί όμως, υποθέτω πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε... Ο άνθρωπος αυτός ισχυρίζεται ότι έχει προπονηθεί για 6 χρόνια για να αναπτύξει την τεράστια μάζα που βλέπετε στο δεξί του χέρι. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να πούμε αυτός ο τύπος είναι ένας... σύγχρονος Popeye, αν και τουλάχιστον τα μπράτσα του Popeye ήταν συμμετρικά. Το δεξί χέρι του Schlitte έχει περίμετρο 18 ίντσες περίπου.


Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:


"Η πρώτη εικόνα που έρχεται σε πολλούς ανθρώπους για την πάλη βραχίονα είναι ένα τραπέζι σε μπαρ γεμάτο με ποτά και μεθυσμένοι ναύτες, η οποία είναι εντελώς λάθος." Ενώ εμείς μπορεί να τον κοροϊδεύουμε, αυτό που έχει κάνει ο Schlitte είναι πραγματικά αρκετά έξυπνο. Αν το καλοσκεφτείτε, επειδή αύξησε αποκλειστικά το μέγεθος του ενός χεριού του, και κανένα άλλο μέρος του σώματός του, έχει πλέον τη δυνατότητα να παλέψει σε μικρότερες κατηγορίες βάρους, ακόμα κι αν το χέρι του είναι ισχυρότερο και πολύ μεγαλύτερο από ό, τι των αντρών της κατηγορίας αυτής .

Όπως ο ίδιος δήλωσε, οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι παίχτες χαμογελούσαν όταν τον έβλεπαν τόσο ελαφρύ, αλλά τους κοβόταν το γέλιο όταν τους νικούσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που αναρτά το ONLY_FIGHTERS μια εμφάνιση του Matthias Schlitte στο Discovery, όπου έγινε και θέμα!



Πηγή : tsekouratoi.blogspot.com