onlyfighters

October 27, 2011

Κερασοβίτης, Κοτασίδης, Βασιλείου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων της FILA!

Στη φωτογραφία ο Τρικαλινός Πάνος Κερασοβίτης

Από 04 Νοεμβρίου έως 06 Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο Ταμάσι της Ουγγαρίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, νέων και βετεράνων ΜΑΧΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ – ΠAΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (COMBAT GRAPPLING, GRAPPLING GI-NO GI, PANKRATION) της FILA.
Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τον Δάσκαλο των Μονομάχων της Λάρισας Νίκο Κοτασίδη στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI, τον Δάσκαλο των Dragon’s Fighters στην Σκόπελο Μάνο Βασιλείου στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI καθώς και τον Δάσκαλο των Μαχητών Τρικάλων Πάνο Κερασοβίτη στην κατηγορία -75 κιλών COMBAT GRAPPLING- ΜΜΑ, με την καθοδήγηση του Δασκάλου τους Δημήτρη Δημητρίου.

Ο Νίκος Κοτασίδης εκπαιδευτής KICKBOXING και GRAPPLING – MMA είχε συμμετάσχει με επιτυχία και στο περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων που είχε γίνει στην Κροατία, λαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία του.

Ο Μάνος Βασιλείου εκπαιδευτής KICKBOXING και GRAPPLING – MMA καθώς και ο Πάνος Κερασοβίτης εκπαιδευτής ΤΑΕ ΚWON DO , KICKBOXING και GRAPPLING – MMA συμμετέχουν για πρώτη φορά στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση για τους βετεράνους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι βετεράνοι αθλητές κάναν μόνοι τους τα έξοδά τους για το παγκόσμιο...

Καλή επιτυχία!

Πηγή : mmafight.gr

Σχόλιο ONLY_FIGHTERS: Όντας εμείς ένα μπλογκ που βγαίνει απ΄την Καρδίτσα, γουστάρουμε πολύ που και οι τρεις μαχητές που θα λάβουν μέρος είναι από τη Θεσσαλία μας! Και μια ιδιαίτερη συμπάθεια έχουμε στον Πάνο Κερασοβίτη από τα Τρίκαλα που η θέλησή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη!