onlyfighters

October 18, 2011

NEA ΣΤΗΛΗ : ΔΕΛΤΙΟ ΞΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ #1

Κυρίες και κύριοι καλώς ήλθατε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ONLY_FIGHTERS. Αστειεύομαι.

Νέα στήλη στο μπλογκ μας. Σε μια περίοδο που η υπομονή του κόσμου με όσα συμβαίνουν γύρω του δείχνει να τελειώνει, πλέον -μεταξύ αστείου και σοβαρού- ένα ΔΕΛΤΙΟ ΞΥΛΟΥ στην Ελλάδα έχει πολύ υλικό για να αναρτάται.

Δείτε τα χάλια μας.

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Δήμαρχος έφαγε ξύλο από εργαζόμενους!

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους δήμους καθώς δεν δίστασαν να χειροδικήσουν κατά δημάρχου. Η πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ έφτασε έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, όπου συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο. Ορισμένοι εργαζόμενοι ανέβηκαν στο χώρο όπου θα γινόταν το ΔΣ και επιτέθηκαν στον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. Τον χτύπησαν και το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις αφού άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και να σπάνε πράγματα στην αίθουσα. Ο κ. Δανιηλίδης, χτυπημένος, φυγαδεύτηκε από την αίθουσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ





Πηγές : protothema.gr , newsit.gr


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωνε για τις συζητήσεις με την τρόικα, εργαζόμενοι και ΜΑΤ έρχονταν στα χέρια! Φωτογραφίες και βίντεο!......

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο, όταν εργαζόμενοι επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο!








ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Αχαϊα: Σακάτεψαν στο ξύλο επιχειρηματία, για... τα χρωστούμενα!

Το κίνητρο της επίθεσης σε βάρος του επιχειρηματία, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (13-10-2011) στη Λαχαναγορά της Πάτρας, φαίνεται πως ήταν οικονομικό.
Τρεις νεαροί, οπλισμένοι με μαχαίρια άρχισαν να χτυπούν έναν άνδρα με κλωτσιές και μπουνιές, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο σημείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην οδό Ακρωτηρίου.

Οι νεαροί μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο 5ο Α.Τ. Ο λόγος που του επιτέθηκαν ήταν... ότι χρωστούσε χρήματα σε τρίτο άτομο και επεδίωξαν να τα εισπράξουν για λογαριασμό του.
Σύμφωνα με το dete.gr, μεταξύ των συλληφθέντων και ένας 30χρονος που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στα κυκλώματα της νύχτας. Ο νεαρός είχε παλαιότερα συλληφθεί για πυροβολισμούς αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος φίλου του... για τα μάτια μιάς γυναίκας.

Πηγή : parapolitika.gr




EIΔΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ : Ξυλοκόπησαν «ράμπο» του ΣΔΟΕ στα Γιάννενα

Το περιστατικό συνέβη σε χρόνο εκτός υπηρεσίας του

Αντιμέτωπος με την οργισμένη αντίδραση ιδιοκτητών επιχείρησης, βρέθηκε «ράμπο» του ΣΔΟΕ, στην περιοχή Σεισμοπλήκτων Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θερμό επεισόδιο, που κατέληξε στον προπηλακισμό και τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε χρόνο μάλιστα εκτός υπηρεσίας του. Οι λόγοι επισήμως παραμένουν άγνωστοι, παρότι πολλά φημολογούνται, όπως δημοσιεύει το epiruspost.

Από την στιγμή όμως που οι φήμες αυτές δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, δεν αποκτούν δημοσιογραφική αξία.
Ο ράμπο του ΣΔΟΕ περιγράφεται ως υπάλληλος του παλιού συστήματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δύστροπος και δύσκολος χαρακτήρας.

Πρόκειται για στοιχεία που εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε καβγά, ειδικά το διάστημα αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία του επιχειρηματικού κόσμου, ειδικά οι μικρομεσαίοι βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των εισφορών που καλούνται να πληρώνουν οικονομικά.
Η διοίκηση του ΣΔΟΕ, η οποία προφανώς γνωρίζει τις πληροφορίες για το θερμό επεισόδιο σε κατάστημα των Σεισμοπλήκτων με πρωταγωνιστή έναν δικό της υπάλληλο, οφείλει να το διερευνήσει σε βάθος και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα στην περίπτωση που η αιτία σχετίζεται με τις αρμοδιότητες του «ράμπο».

Πηγή : newsbeast.gr


ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΞΥΛΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Χημική... απάντηση έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στους εργαζομένους των νοσοκομείων της Κρήτης, αλλά και στους φοιτητές της Ιατρικής που επίμονα ζητούσαν να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας, με αφορμή την παρουσία του στο Ηράκλειο, προκειμένου να ανακοινώσει τις αλλαγές στον χώρο της δημόσιας υγείας στο νησί.




ΕΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ





ΕΒΔΟΜΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μη σου τύχει τέτοιος γέρος. Είναι η γνωστή περίπτωση με τους ηλικιωμένους που βλέπουν όλα τα μηχανάκια σαν τον ίδιο τον σατανά. Δεν παλεύονται.



Επόμενο δελτίο ξύλου από την Ελλάδα σύντομα.