onlyfighters

October 16, 2011

ΚΙΜΠΟΞΙΝΓΚ : Οι προκλητικές δηλώσεις του Ρώσου στον Μιχάλη Ζαμπίδη!


Προκλητικός εμφανίστηκε απέναντι στο πρόσωπο του Μιχάλη Ζαμπίδη ο Ρώσος Batu Hasikov στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι δυό τους για τον προσεχή αγώνα τους στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστηκε τί έγινε ακριβώς, με βάση όσα γράφτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Facebook.


''
Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρωσία, για τον αγώνα που θα γίνει στις 5/11 με τον Batu Hasikov, o Μιχάλης αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο της Μόσχας για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Στη συνέχεια ο Πρωταθλητής μας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρόλο που έχει 167 αγώνες στο ενεργητικό του αντιμετωπίζει κάθε αγώνα σοβαρά και παίζει σαν να είναι ο τελευταίος της καριέρας του. Για τον επικείμενο αντίπαλο του Batu Hasikov, ο Iron Mike δήλωσε ότι είναι πρόκληση να παίξει μαζί του μετά τη νίκη του Batu ενάντια στον Albert Kraus. Ο Batu ρώτησε τον Μιχάλη προκλητικά πως θα ήθελε να τον νικήσει , με χέρια ή με πόδια ...και ο Μιχάλης του απάντησε ότι τα λόγια απ' το μικρόφωνο είναι εύκολα και του έδωσε απλά ραντεβού στο ρινγκ.''

Αν μήτι άλλο ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!