onlyfighters

October 25, 2011

Ο Κώστας Ασωνίτης σε αγώνα-πρόκληση στη Ρωσία στις 3/12


Ένας απο τους καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα για να μην πούμε ο καλύτερος στα 72.5 κιλα με όρους thai boxing & k1 θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας έναντι σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση στη Ρωσία που ακούει στο όνομα Ruslan Keleshaev σε αγώνα με όρους κ1. Ο Ρώσος αθλητής είναι πρωταθλητής στο box στη Ρωσία και πρόσφατα παγκόσμιος πρωταθλητής της wako, ενω έχει και εμπειρία σε αγώνες ΜΜΑ. η διοργάνωση που θα γίνει σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την μεγάλη ομοσπονδία kick boxing της Ρωσίας και τελεί υπο την καθοδήγηση τουΥπουργείου Αθλητισμού και του ισχυρου ανδρα Vadim Ukraintsev προέδρου όλων των επίσημων ομοσπονδι.ων kick boxing της Ρωσίας.

Τρεις Ρώσοι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν κάποιους απο τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές στα στυλ και τα κιλά τους. ο Ασωνίτης προκρίθηκε σε σχέση με πολλούς άλλους δυνατούς Αθλητές κ1, αφού πρωτάθηκε απο τους Στέλιο Πολίτη αντιπροσώπου της WKA Ηellas και Mladen Steko κορυφαίου Γερμανού manαger και υπεύθυνου στο επαγγελματικό κομμάτι της WKA Ιnternational, μαζί με τους στα 60kg Yashine Berrabah απο τη Gαλια και sta 63,5kg Rodnald Santos απο την Πορτογαλία δυο εξίσου πολύ δυνατοί αθλητές στο low kicks.

Οι Ρώσοι φιλοδοξούν σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στην Υakutia της Ρωσίας και με μια ενδεχόμενη νίκη του Έλληνα πρωταθλητή μας η ακόμα και με μια πολύ καλή εμφάνιση είναι σίγουρο πως θα απογειωθεί η διεθνή του καριέρα με σοβαρούς αγώνες σε ένα άλλο επίπεδο απο τις λληνοτουρκικές κόντρες εσωτερικής κατανάλωσης.Ας ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στον Έλληνα πρωταθλητή μας και να τονίσουμε σε ολα τα παιδιά στην Ελλάδα που όντας ημιεπαγγελμαίιες αθλητές kick boxing ζητούν αντίστοιχες ευκαιρίες και αγώνες στο εξωτερικό, ότι θέλει σταθερή πορεία, σοβαρή καθοδήγηση και προσοχή στην επιλογή αγώνων.

Πηγή: mahitikanea.gr