onlyfighters

October 20, 2011

EDITORIAL : ΤO ONLY_FIGHTERS ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ''ALEXA''


Μέσα σε τρεις μήνες το ONLY_FIGHTERS γίνεται νούμερο ΕΝΑ μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα και μέσα από το σύστημα μέτρησης της ALEXA.

Σας το είχαμε πει ότι μετά την επιστροφή μας, μετά από 15 μέρες απουσίας λόγω τεχνικού προβλήματος, θα μπαίναμε πολύ πιο δυναμικά από ότι μας είχατε συνηθίσει. Kαι το κάναμε πράξη.
Το ONLY_FIGHTERS όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται παίρνοντας μια μορφή που εσείς γουστάρετε περισσότερο κρίνοντας απ'την ραγδαία αύξηση των επισκέψεων ειδικά τον μήνα που διανύουμε τον Οκτώβριο.

Γιατί η ''συνταγή'' και η μορφή του ONLY_FIGHTERS είναι μοναδική και δεν την βλέπετε πουθενά αλλού στο ελληνικό διαδίκτυο.

Το 80% των αναρτήσεων μας είναι τα μαχητικά σπορ και ο κόσμος τους. Αυτό αγαπάμε, για αυτόν τον λόγο έγινε αυτό το μπλογκ και αυτόν τον χώρο θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να προμοτάρουμε. Γιατί αγαπάμε τους αθλητές και αθλήτριες των μαχητικών αθλημάτων, αγαπάμε τους ανθρώπους που τους προπονούν και στηρίζουμε τις σχολές τους.

Από εκεί και πέρα το μπλογκ αποφάσισε να κάνει άνοιγμα και σε διαφορετικού τύπου αναρτήσεις. Σοκαριστικά και απίστευτα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μπάινουν στο ONLY_FIGHTERS. Ζώντας σε μια χώρα όπως η Ελλάδα το 2011, είναι αδύνατο να μην γίνονται και αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου. Σιγά σιγά και πολιτιστικού και πολιτισμικού χαρακτήρα αναρτήσεις θα έχουν τη θέση τους στο μπλογκ.

Και όλα αυτά με την λογική ότι αυτά τα θέματα σας ενδιαφέρουν να τα βλέπετε σε ένα μπλογκ μαχητικών αθλημάτων, καθώς θεωρώ ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούντε με τα μαχητικά σπορ είναι πολύπλευροι άνθρωποι με παιδεία.

Τώρα αν θέλει κανείς να κατακρίνει το ONLY_FIGHTERS γιατί αγαπάει τις γυναίκες με πιο καυτές αναρτήσεις... ε σταυρώστε μας επειδή θαυμάζουμε τις γυναίκες. Τί να σας πούμε.

Το θέμα είναι ότι κάθε ανάρτηση είναι διαφορετική σε ύφος δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στα ονόματα των ανθρώπων τα οποία αναφέρει. Και αυτό ανήκει στις αρχές αυτού του μπλογκ. Λέμε αυτό πιστεύουμε χωρίς σε καμμία περίπτωση να θέλουμε να προσβάλουμε κανέναν άνθρωπο σε προσωπικό επίπεδο. Και είναι χαρακτηριστικό ότι στους 3 σχεδόν μήνες που το ONLY_FIGHTERS έχει μπει στις ζωές σας, κανένας αθλητής δεν μας παραπονέθηκε ποτέ (ή όταν αυτό έγινε δώθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις) για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται το όνομά του σε κάποια ανάρτηση.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα blogs και τα sites για την ελευθερία που μας δίνουν να αναδημοσιεύουμε υλικό τους. Παρά τις διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις που έχουμε με άλλα παιδιά που διαχειρίζονται αυτούς τους ιστότοπους, εκτιμούμε αυτό που κάνουν γιατί πιστέψτε μας, όπως και εμείς εδώ, έτσι και αυτοί σπαταλάνε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους δίνοντας με πολύ αγάπη ζωή στο όραμά τους για χώρους ενημέρωσης γύρω από τα μαχητικά σπορ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άτομα με πολύ περισσότερες γνώσεις από εμάς -σε όποιο άθλημα και αν έχουν δώσει βαρύτητα- και τα άρθρα τους έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τί να περιμένει κανείς από το ONLY_FIGHTERS στο επόμενο διάστημα;

Σίγουρα να λέμε πολύ πιο συχνά την γνώμη και την άποψή μας για διοργανώσεις, αγώνες και αθλητές στα μαχητικά σπορ. Θεωρούμε ότι αυτό το εκτιμάτε και είναι κάτι που επίσης λείπει σε αυτόν τον χώρο. Φυσικά ξέρουμε πως όσο πιο συχνά κάνουμε κάτι τέτοιο, τόσο περισσότερο ''λεκτικό ξύλο'' θα τρώμε, αλλά από την άλλη αυτό είναι και το φυσιολογικό και το υγιές καθώς συνήθως οι άνρθωποι έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους.

Επιζητούμε μεγαλύτερο άνοιγμα στους αναγνώστες μας. Βλέπετε μια διοργάνωση; Έχετε άποψη για τους αγώνες; Στείλτε μας τις προβλέψεις σας για κάθε αγώνα ξεχωριστά στο email μας για να την δημοσιεύσουμε. Μοιραστείτε τις απόψεις σας (π.χ. για το ''THE BATTLE'' που θα γίνει 5 Νοεμβρίου ή όποια άλλη διοργάνωση θέλετε).
Επίσης όποιος δάσκαλος, μαχητής, προπονητής θέλει να αναδημοσιεύσει μια γνώμη του ή αποψή του για όποιο θέμα θέλει (θα προτιμούσαμε για θέματα σχετικά με τα μαχητικά αθλήματα) το ONLY_FIGHTERS είναι ελεύθερο βήμα. Μη διστάζετε να μας εκμεταλλευτείτε για να εκφραστείτε.

Συνεχίζουμε μάγκες. Είμαστε εδώ. ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Με το αγαπημένο μας τραγούδι-σήμα κατατεθέν εδώ στο ΟΝLY_FIGHTERS.

''Πολύ, πιο πολύ και ακόμα περισσότερο'' από τον Usher.