onlyfighters

October 15, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μάθετε τα πάντα για το τουρνουά Brazilian Jiu Jitsu ''ΑCROPOLIS'' τη Κυριακή στο Φάληρο


Αύριο 16 Οκτωβρίου η καρδιά του Brazilian Jiu Jitsu στην Ελλάδα θα χτυπά στο Ολυμπιακό κλειστό στάδιο του Tae Κwon Do στο Φάληρο!

H ΕΦΕΟΖΖ (Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου) διοργανώνει εκεί πρωτάθλημα ΒJJ με την ονομασία ACROPOLIS και με όρους ίδιους με αυτούς της International Brazilian Jiu Jitsu Federation (IBJJF). Στο διεθνές αυτό τουρνουά θα συμμετέχουν όλες σχεδόν οι μεγάλες και σπουδαίες σχολές του αθλήματος στη χώρα μας. Ανάμεσά τους η Gracie Barra Greece, η Brasha Hellas, o Ηρακλής, η Alliance, η ομάδα του Κώστα Γκουβούση, του Κανελλόπουλου από τη Ρόδο, η Cavaca Team Checkmat Greece και πολλές άλλες.

Επίσης εκτός από Έλληνες αθλητές του BJJ, το παρών θα δώσουν και μαχητές από άλλες χώρες όπως της Κύπρου, της Σερβίας, της Γαλλίας, της Βουλγαρίας, της Ιταλίας που θα αγωνιστούν στο Ju Jitsu. Συνολικά 300 με 350 αθλητές θα πάρουν μέρος και για τα δύο στυλ, αυτά του Brazilian Jiu Jitsu και του Ju Jitsu. Φυσικά και πολλοί Έλληνες αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο ΜΜΑ θα είναι εκεί μαζί με τους οποίους και τα παγκοσμίου κλάσης ονόματα των ξένων μαχητών Bruno Malfacine και Alberto Mina να ξεχωρίζουν.

Ακόμα παιδιά 3 ετών(!) θα συμμετάσχουν παρουσιάζοντας επίδειξη Ju Jitsu, ενώ ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση θα δώσει ο τραγουδιστής BO ερμηνεύοντας επιτυχίες του.

Εικόνα από το τουρνουά θα έχουμε αποκλειστικά μέσα από το σάιτ mmalegacy.gr, που με τις κάμερές του δεν θα αφήσει ούτε λαβή άχαστη, μεταφέροντάς όλη την ένταση από τα δύο tatame του BJJ και τα τέσσερα του Ju Jitsu στα οποία θα διεξάγονται οι αγώνες.

H ζύγιση των αθλητών θα γίνει στις 8:30 το πρωί, ενώ οι πύλες του σταδίου Τaekwondo στο Φάληρο ανοίγουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ στις 9 το πρωί και θα κλείσουν γύρω στις 6 με το πέρας των αγώνων.

Μια πάρα πολύ ωραία και ανέξοδη πρόταση για να περάστε μια Κυριακή γεμάτη δράση και συγκίνηση που μόνο οι αγώνες Brazilian Jiu Jitsu μπορούν να προσφέρουν.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ MMALEGACY.GR