onlyfighters

October 16, 2011

Ανδρέας Σαραλιώτης : Στα 49 με φοβερή φυσική κατάσταση!

(κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση)

O 49χρονος Ανδρέας Σαραλιώτης που είναι δάσκαλος kickboxing και κατέχει μαύρη ζώνη 6ου βαθμού, διατηρεί δική του σχολή στη Νάξο την ''Zen Kickboxing'' και όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία κρατιέται σε φοβερή φυσική και σωματική κατάσταση. Είναι μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook γράφοντας από κάτω ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα ζωής που όλοι αξίζει να διαβάσετε :

'' ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2011
Στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για τον μαραθώνιο του Νοεμβρίου ανεβαίνω σήμερα στα 35Χμ (σε 3 ώρες και 10΄). Είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, σαν διαφήμιση του τρόπου Ζωής που εδώ και 32 χρόνια κάνω. Όπως λέω και στους μαθητές μου η πραγματική μας ασφάλεια για το μέλλον μας, είναι όλα αυτά που κάνουμε τώρα που είμαστε νέοι. Είτε 20 ή 30 ή 40 ή… αυτό που θα μας ασφαλίσει είναι ο τρόπος Ζωής μας. Αυτά που καθημερινά τρώμε και βεβαίως το πόσο και πως γυμναζόμαστε. Είναι πράγματα που δεν ανήκουν στον καθιερωμένο τρόπο σκέψης, όμως αυτά είναι που θα φτιάξουν την Ζωή μας!
Πλησιάζοντας τα 50 (είμαι 49), βλέπω και νοιώθω ξεκάθαρα τα αποτελέσματα όλων αυτών που τόσα χρόνια πρεσβεύω και διαφημίζω. Ένα μικρό παράδειγμα είναι ο μαραθώνιος, που για πρώτη φορά ετοιμάζομαι να πάρω μέρος. Μην γελιέστε, ότι δίνεις παίρνεις και σε όλους τελικά θα έρθει ο λογαριασμός!
Πολύ απλά κάντε το «την υγειά μας να έχουμε» πράξη. Και για να γίνει αυτό πρέπει να αρχίσετε να ζείτε συνειδητά τώρα, χωρίς αναβολές χωρίς δικαιολογίες. Δεν είναι το μόνο που χρειαζόμαστε , αλλά σίγουρα είναι το θεμέλιο για όλα τα άλλα. Στην Υγειά μας!
''

Ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα που περνάει ο Ανδρέας Σαραλιώτης που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας!