onlyfighters

October 11, 2011

MMA / KICKBOXING / MUAY THAI : Kριτική για το ''THE BATTLE'' και όλες οι πληροφορίες για τα ματς και τη διοργάνωση


Mόλις 999 εισητήρια θα διατεθούν για την διοργάνωση του ''THE BATTLE''. Έτσι λέει είναι το κόνσεπτ αυτής της διοργάνωσης. Προσωπικά και σαν ONLY_FIGHTERS διαφωνώ με αυτή την αμερικάνικη λογική που για να δώσεις έμφαση σε μια διοργάνωση την κάνεις και καλά prive - priemium (πες το όπως θες).

Aμερικανο-ευρωπαϊκές βλακείες και ηλιθιότητες έχω να πω. Καταρχάς με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα άντε να βρεις 999 θεατές. Αυτή η λογική του αποκλεισμού με χαλάει άσχημα σε τόσο λαοπρόβλητα αθλήματα. Σαν αυτά τα κλαμπ της δήθεν διασκεδάσης που σου γίνετε face control πριν μπεις μέσα και αν δεν φοράς κουστουμιά μαρκάτη είσαι για τον πούλο. Παπαριές!

Δηλαδή αν είμαι ο νούμερο 1000 δεν θα μπω μέσα; Πάτε καλά ρε; Ιδιαίτερα σε μια εποχή όπως η τώρινη όπου όλοι μας την έχουν πέσει από παντού και με το ζόρυ προσπαθούμε να βρούμε μια τρύπα αισιοδοξίας και χαράς σε αυτή την κολοζωή έτσι όπως έχει γίνει σε αυτή την -υπό κατοχή- χώρα, είναι αδιανότητο στο φτωχό μυαλουδάκι μου να περιορίζεται αυτή η ελευθερία του να παίρνω την παρέα μου και να πάω να χορτάσω θεάμα και δυνατές μάχες, με τον φόβο μην πάω και μου πούνε δεν είσαι το νούμερο 999, δεν μπαίνεις μέσα. ΕΛΕΟΣ.

ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ!

Να με συγχωρέσουν οι διοργανωτές και με σεβασμό στην πολύ σημαντική προσπάθεια και δουλειά που κάνουν, είναι όμως η άποψή μου αυτή.

Και είναι μια αντίρρηση που εκφράζω, γιατί είναι τόσο μεγάλα τα ονόματα που λαμβάνουν μέρος, που είναι πραγματικά κρίμα η διοργάνωση να κηλιδώνεται από τέτοιους χαζοπεριορισμούς. Ανοίξτε μωρέ τις πόρτες να βλέπουν οι Έλληνες από κοντά αυτούς τους τόσο ξεχωριστούς μαχητές. Μην μπαίνετε σε κουτάκια promotion που κανείς στην ουσία δεν κάθεται να μασήσει. Ανοίξτε τις πόρτες να βλέπει ο κόσμος από κοντά αυτά τα αθλήματα, να εμπνέεται, να έρχεται σε άμεση επαφή και μην τα ''γκετοποιείτε''.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Η διοργάνωση αυτή πρέπει να έχει επιτυχία, όπως και κάθε νέα προσπάθεια στην Ελλάδα σήμερα για να κινείται η αγορά γενικότερα, αλλά παρακαλώ να γίνεται με τρόπο πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και με τις πύλες 100% ανοιχτές στους θεατές.

Τα ζευγάρια των αγώνων είναι αρκετά δυνατά, με την αφρόκρεμα των Ελλήνων μαχητών να συμμετέχει. Όσοι -τελος πάντων- 999 βρεθείτε εκεί μέσα στηρίξτε αυτά τα παιδιά, γιατί το έργο τους και η δουλειά τους καθημερίνα είναι για χειροκρότημα και πολλά μπράβο. Αναγνωρίστε τον ιδρώτα που χύνουν στις προπονήσεις και τα ρινγκ. Δεν έχει μεγάλη σημασία η νίκη ή η ήττα. Είναι ήδη όλοι τους νικητές απ΄τη στιγμή που μπαίνουν στο ρινγκ.

Όλες τις πληροφορίες για την διοργάνωση τις βρίσκετε στις παρακάτω κάρτες.
5 Νοεμβρίου θα γίνει το ''THE BATTLE'' στο κλειστό γυμναστήριο Νίκης στην Αγία Βαρβάρα.