onlyfighters

October 28, 2011

Ξύλο στον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μαγκούφη στα Τρίκαλα. Δείτε βίντεο.

Ήταν θέμα χρόνου η κοινωνική οργή να αρχίσει να παρασύρει στο διάβα της τα πάντα. Επιτέλους υπάρχει μια λαϊκή αντίδραση σε αυτά που ζούμε σήμερα. Η αυθόρμητη διαμαρτυρία του κόσμου αγαπητοί μου δεν μπαίνει σε καλούπια. Εδώ θα διαμαρτυρηθείς, εκεί δεν θα διαμαρτυρηθείς. Είναι κάτι που βγαίνει απ΄την καρδιά του πολίτη, χωρίς σχέδιο και πλαίσιο.

Το αν ήταν σωστές ή σε λάθασμένη κατεύθυνση οι σημερινές διαμαρτυρίες δεν θα το κρίνω ούτε εγώ από εδώ, ούτε εσείς από εκεί.
Είναι πράγματα που θα τα κρίνει η ιστορία. Ποιός Έλληνας με έψιλον κεφαλαίο είναι δυνατόν να βλέπει αυτές τις εικόνες και να χαίρεται; Ποιός Έλληνας μπορεί να νιώθει υπερήφανος σήμερα με όσα έγιναν; Κανείς. Αλλά κανείς και ποτέ δεν θα πει στον λαό πως, που, πότε και με ποιό τρόπο θα διαμαρτυρηθεί. Τελεία. Η λαϊκή οργή και θυμός δεν γνωρίζει από τρόπους καλής συμπεριφοράς. Ο λαός σήμερα θέλησε να πει το δικό του ΟΧΙ στα τόσα εξευτελιστικά ΝΑΙ των προδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων.

Και καλά θα κάνουν τα κόμματα να σταματήσουν να αυτογελιοποιούνται με το να ρίχνει ο ένας το βάρος της ευθύνης στον άλλο. Οι Έλληνες δεν ξέχασαν ξαφνικά σήμερα την ιστορία τους. Δεν τα έχουν με τους ήρωες του '40. Τα έχουν με τα λαμόγια και τους προδότες του 2011. Δεν θέλησαν τα παιδιά τους να παρελάσουν μπροστά σε κάποιους ''ΕΦΙΑΛΤΕΣ'' του σήμερα.

Τα επεισόδια έγιναν σήμερα στα Τρίκαλα.