onlyfighters

October 22, 2011

ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ : Οι νέοι στόχοι του Έλληνα κίκμποξερ ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΧΑΛΟΥΔΗ

Στη φωτογραφία ο Θανάσης Μιχαλούδης

Αν κάποιος ρωτήσει τους οπαδούς του kick boxing πια είναι η εντυπωσιακότερη κατηγορία, όλοι θα αναφερθούν στα βαριά κιλά.

Εκεί έχουν γίνει πραγματικές τιτανομαχίες με αθλητές θρύλους που όλοι γνωρίζουν εκτοξεύοντας την τηλεθέαση του kick boxing στα ύψη ειδικότερα με την παρουσία του ΙαπωνικοΟ Κ1 πάνω απο μια δεκαετία.

Σε αυτή την κατηγορία που τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε να αναδείξουμε κάτι αξιόλογο κάνει την εμφανισή του ένας νέος ταλαντούχος αθλητής που ίσως δεν περάσει απαρατήρητος. Ολο αυτο αφορά τον Θανάση Μιχαλούδη που μετά απο κάποιους αγώνες στην Ελλάδα και δειλά βήματα στο εξωτερικό με αγώνες που δεν τον έβρισκαν σωστά προετοιμασμένο ή και αγώνες τις τελευταιίας στιγμής, πλέων με την εμπείρα των καταστάσεων αυτών, αναθεωρεί τον τρόπο προπόνησης και αγωνιστικής καθοδήγησης τα πλέων σημαντικά για την μακροπρόθεσμη καταξίωση ενός αθλητή.

Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος προπονητής του Γιώργος Μάλλιος σε πολύ στενή συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της WKA Ελλας Στέλιο Πολίτη, απο κοινού αλλάζουν σε απόλυτα επαγγελματικό των τρόπο προπόνησης και αγωνιστικών του υποχρεώσεων με στόχο την κορυφή.

ο Μιχαλούδης πλέων με προπονητές, γυμναστή, διατροφολόγο, χορηγούς και manager, συμπληρώνει τα κενά και βάζει στόχους μακροπρόθεσμους.

Ο Μιχαλούδης θα παρεβρεθεί:

22 Οκτωβρίου αγώνες Πυγμαχίας.

23 Οκτωβρίου διοργάνωση της Ε.Ο.Μ.Α. Διασυλλογικοί αγώνες στην Αθήνα και συμμετοχή στη βραδιά επίλεκτων αγώνων.
Τέλος Οκτωβρίου προπονητικό τριήμερο Σπάρινγκ στη Ρουμανία, ενώ άλλο ενα προπονητικό τετραήμερο οργανώνεται στην Ολλανδία πριν το τέλος του χρόνου με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου.

Στη φωτογραφία ο Θανάσης Μιχαλούδης με έναν απ΄τους κορυφαίους μασέρ αθλητών στην Ελλάδα, τον Πάνο Σαββόπουλο

Ήδη έχει προτάσεις για αγώνες μέσα στο Νοέμβριο στην Ελλάδα, ενώ έχει δρομολογηθεί απο τον Στέλιο Πολίτη παρουσία του Μιχαλούδη στη Γερμανία τον Φεβρουάριο στα πλαίσια επαγγελματικών αγώνων της WKA.

Nεκτάριος Ουζούνης, Ισμαήλ Μπρουζίνι, Κάλια Κουρούνη

Στο παραπάνω πλαίσιο συνεργασίας έχουν ενταχθεί και οι αθλητές Nεκτάριος Ουζούνης και Κάλια Κουρούνη καθώς και ο μαροκινός ισμαήλ Μπρουζίνι που μετά τον τίτλο της WKN που κέρδισε στην Κύπρο σε διοργάνωση της Ε.Ο.Μ.Α. έγινε γνωστός στο ευρή κοινό.

Όσο για τον Nεκτάριο Ουζούνη αποτελεί διάμαντι αθλητή, με χαρακτήρα, ήθος και αγωνιστικό επίπεδο που του επιτρέπει να παίζει με άνεση σε υψηλό επίπεδο απο Βox ως Κ1. Είναι και προσωπική επιλογή και στοίχημα του Στέλιου Πολίτη στα 72,5 κιλά.

Η Κάλια Κουρούνη στα 62 κιλά στις γυναίκες αποτελεί μια νέα δυναμική αθλήτρια που έχει να δώσει πολλά. Ήδη συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας και στόχος της ειναι η καταξίωση στο kick boxing με σταθερά ανοδικά βήματα.

Πηγή : Το άρθρο γράφτηκε απ'τον Αλέξη Παπασταματίου για το mahitikanea.gr