onlyfighters

October 18, 2011

KICKBOXING : H μεγαλύτερη εφημερίδα της Θεσσαλίας γράφει για το ''NO LIMITS 16''


Aν δεν είσαι Θεσσαλός, όπως ο γράφων, το πιθανότοτερο είναι να μη γνωρίζεις ότι η εφημερίδα ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις εφημερίδα μεταξύ των τεσσάρων πόλεων της Θεσσαλίας.

Σε αυτή την εφημερίδα διαβάσαμε άρθρο για το ''NO LIMITS 16'' που έρχεται στα μέρη μας -επιτέλους!... και το αργήσατε και πολύ έχω να προσθέσω- το οποίο σχολιάζει τα πάντα για αυτή τη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ και μάθετε τα πάντα για το ''NO LIMITS 16''! Aξιοσημείωτο είναι πως ο συντάκτης σχολιάζει ακριβώς αυτό που είπαμε και στο ONLY_FIGHTERS, ότι το εισητήριο για να μπει κανείς και να δει το θέαμα (10 ευρώ) είναι μια προσιτή τιμή για τον μέσο θεατή. Μακάρι να το έβλεπαν και άλλοι αυτό... (τρεις τελείες). Ονόματα δεν λέμε για να μην συγχύσουμε πάλι ορισμένους. Άλλωστε το κάνουμε με μεγάλη επιτυχία εδώ στο ONLY_FIGHTERS να συγχίζουμε κόσμο. Και γι'αυτό μας γουστάρετε άλλωστε με τρέλα.

Kαλώς ήρθες ''NO LIMITS'' στη Θεσσαλία... και να σκεφτείται και την ΚΑΡΔΙΤΣΑ για μια τέτοια διοργάνωση. Ίσως εκπλαγείτε για το πόσο ο κόσμος διψάει να βλέπει τέτοια εντυπωσιακά και ξεχωριστά θεάματα.

Α, και βγάλτε και κάνα logo στο ίντερνετ όταν προμοτάρετε μια νέα διοργάνωση. Αναγκαζόμαστε να βάζουμε άσχετες εικόνες. Άσχετες εννοώ με την συγκεκριμένη διοργάνωση, νούμερο 16.


Αυτά! Διαβάστε τώρα το άρθρο από την ιστοσελίδα eleftheria.gr

'' Η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή μαχητών έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρισα.

Μετά από 15 απόλυτα πετυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Χανιά,Ηράκλειο, Κύπρο, δεκάδων τηλεοπτικών μεταδόσεων σε ΣΚΑΙ, NOVA, FOXINTERNATIONAL, διεξαγωγή του show σε θέατρα, Ολυμπιακά Στάδια, Κάστρα, συνεδριακά κέντρα, η διοργάνωση που πρόσφατα έκλεισε πέντε χρόνια ανοίγει ένα νέο κύκλο ξεκινώντας από την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, τη Λάρισα και το Κλειστό Νεάπολης, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, που είναι και η μοναδική γυναίκα διοργανώτρια αγώνων KICKBOXING στον κόσμο, φέρνει στην πόλη μας τους καλύτερους Έλληνες επαγγελματίες μαχητές και υπόσχεται ότι παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες συνθήκες οι θεατές που θα προσέλθουν το βράδυ του Σαββάτου στο Στάδιο, θα ενθουσιαστούν με τις εκπληκτικές μάχες μεταξύ κορυφαίων πρωταθλητών, θα θαυμάσουν επιδείξεις από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλίας, σε όλα τα στιλ πολεμικών τεχνών (καράτε, TAE-KWON-DO, kungfu, grappling, πάλη, κ.ά.), θα ψυχαγωγηθούν με μουσικές από γνωστούς dj, με χορευτικά hiphop, zumba, κ.ά., με συγκροτήματα μουσικά, artvideo, διαδραστικά event και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το show, που θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο από τη NOVA, το TRT, 30 περιφερειακούς σταθμούς και διαδικτυακές πλατφόρμες, θα περιλαμβάνει και πολλά οδοιπορικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με λήψεις εναέριες και πλάνα από επίγεια συνεργεία με στόχο την προβολή μνημείων, αξιοθέατων και επιφανών προσωπικοτήτων του τόπου μας.

Η Περιφέρεια και ο Δήμος Λάρισας στηρίζουν ως συνδιοργανωτές την καταξιωμένη διεθνώς παραγωγή που έρχεται στην πόλη της Λάρισας, με την υποστήριξη του γυμναστηρίου του Χρύσανθου Στοϊκίδη, FIGHTCLUB και οι αρχές του τόπου αποφασιστικά συσπειρώνονται με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, προκειμένου να προβάλλουν από κοινού με το NOLIMITS το μήνυμα της διοργάνωσης που δημιουργήθηκε το 2006 για να θυμίζει στους Έλληνες τι σημαίνει ελληνική ψυχή.

Μια τόσο δύσκολη εποχή, η επιστροφή στις ρίζες μας και η αφύπνιση ως προς το ελληνικό μαχητικό πνεύμα επιβάλλεται.

Οι παραγωγοί θα διατηρήσουν ένα μικρού κόστους εισιτήριο (10 ευρώ), προκειμένου να διευκολυνθεί ο κόσμος και να προσέλθει να παρακολουθήσει το show, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου, που δημιούργησε ο δάσκαλος ειδικής αγωγής, Δημήτρης Χουλιαρός, για την αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης και αναπηρίας, «ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΓΟΥ», καθώς και στο κέντρο απεξάρτησης από εθισμούς και ναρκωτικά, με έδρα το Ν. Ρύσσιο Θεσσαλονίκης, «ΑΡΩΓΗ».

Οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν 18:30, στις 19:00 θα ξεκινήσουν ερασιτεχνικές αγώνες με αθλητές από συλλόγους της Λάρισας (Μονομάχοι Λάρισας του Νίκου Κοτασίδη, FIGHTCLUBτου Χρύσανθου Στοϊκίδη, Πολεμιστές του Παναγιώτη Τσεκούρα, Πολυνίκης του Γιάννη Κοτρούτσου και αντιπάλους από Καρδίτσα, Βόλο, Τρίκαλα, Γιάννενα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και στις 20:00 θα ξεκινήσει το show με έξι επαγγελματικούς αγώνες KICKBOXING, μεταξύ άλλων.

Στην επαγγελματική βραδιά θα δούμε για πρώτη φορά στη διοργάνωση μια τετράδα μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών της χώρας στην κατηγορία των 81 kg, με στόχο να προκύψει ο ένας νικητής που θα διεκδικήσει (pretender) τη ζώνη - τίτλο του θεσμού ΝΟ LIMITSCHAMPIONBELT (φέρει ως σύμβολο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου), στην Πάτρα τον Φεβρουάριο στο NOLIMITS 16, από τον κάτοχο, τον Καβαλιώτη Βασίλη Καραγιαννίδη.

Οι τέσσερις κορυφαίοι είναι οι Αλέξανδρος «HITMAN» Γκερέκος (Κέρκυρα), Νίκος Σφακιανός (Αθήνα), Bessem ‘’BlackPanther’’ Belkir (Τυνησία) και Στέφανος «Spartan» Κωνσταντελόπουλος (Αθήνα). Δύο ημιτελικοί λοιπόν και ένας τελικός την ίδια νύχτα.

Επιπλέον, για τον τίτλο θα παίξουν ο Θανάσης Μιχαλούδης (Αθήνα) εναντίον του Γιάννη «destroyer» Στοφορίδη (Καβάλα) για την κατηγορία των 100kg, ενώ για την κατηγορία των 60 kg τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Κώστας «Ripper» Παπαδέλης (Καβάλα) με τον Νίκο «MINIGUN» Χύσεν (Αθήνα).

Έκπληξη θα αποτελέσει η μάχη μεταξύ δύο σπουδαίων πρωταθλητριών που καθόλου στο αδύναμο φύλο δεν ανήκουν, η Μανιάτισσα Κάλλια «PRINCESSOFMANH» Κουρούνη και η Θεσσαλονικιά Δήμητρα «SWEETTHUNDER» Κουκουσέλα θα δώσουν την ψυχή τους για τη νίκη στην κατηγορία των 60 kg.

Η διοργανώτρια έχει στόχο να καταπλήξει με τους συντελεστές της διοργάνωσης και τους συλλόγους της πόλης το θεσσαλικό κοινό, να μας ψυχαγωγήσει, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα και να βγούμε από το Κλειστό Νεάπολης με την πεποίθηση ότι η ελληνική ψυχή δεν έχει όρια... ''