onlyfighters

October 27, 2011

MUAY THAI : Μάθετε πληροφορίες για την διοργάνωση ''NO MERCY 4'' στο Περιστέρι

Στα δεξιά ο Γιάννης Μαλικούτης, στη μέση ο Κώστας Ιωακειμίδης


Σύμφωνα με το μπλογκ spartanfighter.blogspot.com στις 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου και με διοργανωτή τον Kru Μάριο Μπαρμπάτσα θα γίνει η επιστροφή των διοργανώσεων ''NO MERCY'' στην τέταρτη αισίως έκδοσή τους.

Από τις πληροφορίες που είναι γνωστές μέχρι στιγμής, ο Γιάννης Μαλικούτης, μαθητής του κ. Μπαρμπάτσα που παίζει με όρους Full Muay Thai, θα είναι ένας εκ των Ελλήνων μαχητών που θα είναι σίγουρα στην κάρτα των αγώνων. Ο αήττητος (αλήθεια;!) για πέντε συναπτά έτη Γιάννης Μαλικούτης θα ανέβει στο ρινγκ εκ νέου για να χαρίσει δυνατές στιγμές αυθεντικής Ταϋλανδέζικης πυγμαχίας. Ένα αρκετά εντυπωσιακό και σκληρό στυλ που έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης ακόμα στην Ελλάδα και είναι πολύ ωραίο που ο δυνατός Γιάννης έχει μπει για τα καλά σε αυτό.

Επίσης σύμφωνα με το μπλογκ ο Ταϋλανδός Paat ''The Mafia Boy'', πρωταθλητής σε Rajadammer και Lumbini στάδια, θα αγωνιστεί στην διοργάνωση με εξίσου δυνατό μαχητή που θα φέρει ο κ. Μπαρμπάτσας από την Ταϋλάνδη. Tα άλλα ζευγάρια των αγώνων δεν είναι ακόμα γνωστά.

Δείτε εδώ τον αγώνα του Paat ''The Mafia Boy'' από το NO LIMITS 13, στο οποίο και είχε λάβει μέρος με αντίπαλο τον Tamnanghiwit.



Aκόμα δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Kru Μάριο Μπαρμπάτσα σε προπόνηση μαζί με τον Pat ''Τhe Mafia Boy''.