onlyfighters

October 27, 2011

KICKBOXING : Δείτε ''Κεχαγιάς vs Ελευθεράκος'' από Joya Cup 2011. Δηλώσεις Κεχαγιά για τον αγώνα.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Με τα μπλε γάντια ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

O Δημήτρης Κεχαγιάς του Zambidis Club και ο Νίκος Ελευθεράκος του Tabouratzis Team χτυπήθηκαν πριν λίγες μέρες στο Joya Cup 2011.

Δείτε τον αγώνα τους μέσα από το ONLY_FIGHTERS!




Eπικοινωνήσαμε με τον νεαρό μαχητή Δημήτρη Κεχαγιά για να μάθουμε τις σκέψεις του για τη μάχη.

''Ήταν αρκετά καλός και με ψυχή μέσα στο ρινγκ. Δυνατός, με αρκετά καλά χέρια'', είπε για τον αντίπαλό του Νίκο Ελευθεράκο ο Δημήτρης Κεχαγιάς συμπληρώνοντας ''είχα όμως προετοιμαστεί για πιο κοντό και πιο μυώδη αντίπαλο σε αυτά τα κιλά και έχοντας προετοιμαστεί για τέτοια άμυνα δεν με ένοιαξε που ήταν πιο μυώδης, ούτε κατάλαβα ιδιαίτερα τα πόδια του στον αγώνα''.

Στη φωτογραφία μπροστά ο Δημήτρης Κεχαγιάς και πίσω ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου

Σε ερώτησή μας για το που πιστεύει ότι τον ένιωσε περισσότερο ο Νίκος, ο Δημήτρης είπε: ''Τα χέρια μου του έκαναν ζημιά. Όλα μου τα χτυπήματα ήταν μύτη, σαγόνι και κόντρες. Ήταν δυνατά και σωστά. Φάνηκε κιόλας. Τον έριξα νοκ ντάουν με τέσσερα χτυπήματα ίσια στο σαγόνι. Ο αγώνας μας έληξε με ισοπαλία γιατί παίξαμε και οι δύο πολύ δυνατά. Όλοι όμως ξέρουν ποιός νίκησε. Ο Νίκος παραδέχτηκε ότι τον νίκησα και μάλιστα έκανε μια κίνηση που τον τιμά, να μου δώσει το μετάλλιο που του κρέμασαν μετά την ανακύρηξη της ισοπαλίας. To εκτίμησα πολύ. Σίγουρα και στους δύο αγώνες παραδέχτηκε την ήττα του και πολύ περισσότερο τώρα με το νοκ ντάουν'' .

Oι δύο αθλητές μίλησαν σε φιλικό επίπεδο για την προετοιμασία τους πριν τον αγώνα και ο Δημήτρης Κεχαγιάς συμπλήρωσε για την μάχη τους: ''Μπήκε δυνατά, επιθετικά και πιστεύω ήθελε να με -κατεβάσει- γιατί τον είχα κερδίσει την προηγούμενη φορά. Δεν θα τα κατάφερνε όμως σε καμμία περίπτωση. Μπήκα στο ρινγκ για να κάνω το παιχνίδι μου''.

Συνεχίσαμε τις ερωτήσεις μας στον Δημήτρη και θέλαμε να μάθουμε που πιστεύει ότι υπερτερεί απ'τον αντίπαλό του. ''Πιστεύω ότι έχουμε διαφορετικό επίπεδο με τον Νίκο. Θεωρώ ότι παίζω περισσότερο με μυαλό και πιο πολύ στην κόντρα. Τα χτυπήματά μου είναι πιο δυνατά όταν πρέπει. Σε αυτό με βοηθάνε πολύ οι δάσκαλοί μου (Ζαμπίδης, Χατζηχρόνογλου, Ουζούνης) και η ομάδα που έχουμε.''


''Είναι μεγάλη η ικανοποίηση να κερδίζεις τον αντίπαλό σου, πόσο μάλλον να τον ρίχνεις και στο καναβάτσο. Νιώθεις χαρά και ικανοποίηση για την προσπάθεια και τον κόπο που καταβάλεις τόσο καιρό.''

Ολοκληρώσαμε την συνομιλία μας με τον αξιόλογο και φέρελπυ νέο μαχητή Δημήτρη Κεχαγιά με αυτά τα λόγια του: ''Θέλω να τονίσω ότι σέβομαι πολύ τον Νίκο Ελευθεράκο γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και σωστός αθλητής. Στο ρινγκ είμαστε αντίπαλοι και δεν είναι ένα συναδελφικό σπάρινγκ. Είναι ωραίο να μάχεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και εκτός ρινγκ'' .

Aυτά μας είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς που θεωρούμε ότι μίλησε ειλικρινά και όπως νιώθει.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Δημήτρη Κεχαγιά και πιστεύουμε ότι ο δρόμος και η πορεία του στον χώρο του κίκμποξ είναι πολύ μεγάλος...