onlyfighters

October 31, 2011

MMA : Επιβεβαίωση ONLY_FIGHTERS μέσω Δημητρίου για Σοκόλη


Όταν το λέμε εδώ στο ONLY_FIGHTERS είμαστε κακοί άνθρωποι και θέλουμε την καταστροφή των άλλων. Όταν τα λένε οι ίδιοι οι άνθρωποι του χώρου τότε τί; Τσιμουδιά ε;

Είχαμε γράψει μετά από ένα ψάξιμο -που δεν χρειάστηκε ούτε πέντε λεπτά-, ότι ο αντίπαλος του Νίκου Σοκόλη στη διοργάνωση ''THE BATTLE'' δεν είναι αυτό που θα έπρεπε για τα μέτρα του Έλληνα αθληταρά μας. Ο Νίκος Σοκόλης είναι σε άλλο επίπεδο πλέον το παιδί και ο αντίπαλος που του φέρνουνε να παίξει δεν μας γεμίζει το μάτι.

Mάλλον όμως όχι μόνο το δικό μας μάτι δεν γεμίζει, αλλά όπως φαίνεται ούτε και του πρώην προπονητή του και κορυφαίου -κατά τη γνώμη μας- Έλληνα δασκάλου Δημήτρη Δημητρίου. Διαβάστε το άρθρο και όσα δήλωσε στο mahites.gr.

'' Ο Νίκος Σοκόλης προετοιμάζεται για το «Battle», την καινούργια διοργάνωση που κάνει την πρεμιέρα της στις 5 Νοεμβρίου.


Ο Έλληνας πρωταθλητής, Σοκόλης, που αναδείχτηκε από τον πρωτεργάτη του ΜΜΑ και του Grappling στην Ελλάδα, Δημήτρη Δημητρίου, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά τη λήξη της πολύχρονης μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο αντίπαλος του Σοκόλη θα είναι ο Γάλλος Cendric Ingargiola, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Δημητρίου και του οποίου ζητήσαμε πιεστικά να μας δώσει τη δική του πρόγνωση για αυτή την αναμέτρηση.

«Σε έναν αγώνα ΜΜΑ κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Μια φάση, ένας λάθος χειρισμός μπορεί να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά», ήταν η αρχική απάντηση του Δημητρίου.

Όμως, παρά τις όποιες επιφυλάξεις του, ο κορυφαίος δάσκαλος του grappling ήταν κατηγορηματικός. «Ο Γάλλος είναι καλός grappler, αλλά στα straikes δεν έχει καμία τύχη με τον Σοκόλη. Ο Γάλλος θα φάει νοκ άουτ…». ''