onlyfighters

July 04, 2011

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΥouTube!

Nέα στήλη για το μπλογκ με τίτλο ''Το βρήκα στο YouTube''. Εδώ θα παρουσιάζονται videos που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και φυσικά έχουν να κάνουν με τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Στο πρώτο βίντεο έχουμε ένα ελεύθερο sparring μέσα σε ένα γκαράζ. Ένας νεαρός γύρω στα 20 και ένας άντρας γύρω στα 50 έτη, βάζουν γάντια και αποφασίζουν να κάνουν σπάρινγκ. Πέφτουν μερικές δυνατές γροθιές αλλά το αστείο και παραπλανητικό είναι πως ο τίτλος του βίντεο είναι ''Υοung guy beating up old guy'' που θα πει ''Νεαρός δέρνει ηλικιωμένο'', που σε καμμία περίπτωση δεν ισχύει γιατί εμένα μου φάνηκε (ιδιαίτερα στο σώμα) να τρώει περισσότερο ξύλο ο νέος. Το έτος που γυρίστηκε αυτό το βιντεάκι σύμφωνα με τα στοιχεία της κάμερας είναι το 1987!




Στο δεύτερο βίντεο πάλι βλέπουμε τον John Woolsey, έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή σε αγώνα μπρα ντε φερ . Για όποιον δεν γνωρίζει η λέξη ''μπραντεφέρ'' είναι γαλλική και είναι σύνθετη από το bras(=που σημαίνει ''μπράτσο'') και το fer(=που σημαίνει ''σίδερο'', ''σίδηρος''). Δείτε τον εδώ πως σε ηλικία 60 ετών διαθέτει ακόμα ατσάλινο χέρι!




Εδώ ένα σπάρινγκ του Δαυΐδ με τον Γολιάθ. Ο kickboxer Jay αντιμετωπίζει έναν κορυφαίο πυγμάχο βαρέων βαρών της Μάλτας(!) που λέγεται Darren Johnson. Eνδιαφέρον.




Στο τέταρτο βιντεάκι δείτε μια ζύγιση έτοιμη να ξεφύγει από τα όρια. Είναι στην Πολωνία μεταξύ των πυγμάχων Artur Szpilka και Ramiz Hadziaganovic.