onlyfighters

July 24, 2011

MMA : Προπονήσου όπως οι επαγγελματίες, μαζί με επαγγελματίες!


To MMALEGACY.GR, με διαφορά το κορυφαίο site στον χώρο του μεικτών πολεμικών τεχνών πρωτοπορεί, γι'αυτό άλλωστε και μένει στην κορυφή με διαφορά από οποιοδήποτε άλλο προσπαθεί να μιμηθεί αυτό και τις ιδέες του... To νέο project που λανσάρει και το οποίο στηρίζει το ONLY_FIGHTERS, είναι το ''MMA LEGACY TRAINING CENTER''.

  • To ΜΜA LEGACY TRAINING CENTER είναι η επανάσταση στο τρόπο προπόνησης και διάδοσης της γνώσης για τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες και όχι μόνο! Τεχνικές Striking, Grappling, Wrestling εξηγούνται όλες μέσα από βίντεο σε υψηλή ποιότητα (High Definition) με τους καλύτερους προπονητές, δασκάλους, αλλά και αθλητές στην Ελλάδα.

    Επίσης συμβουλές για βελτίωση Φυσικής Κατάστασης, Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Διατροφής θα είναι διαθέσιμες για όλους εσάς μέσα από αυτό το πρωτοποριακό project που λέγεται MMA LEGACY TRAINING CENTER και το οποίο αναπτύσει το www.mmalegacy.gr.

Μάθε περισσότερα για αυτό το project κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://mmalegacy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=416:mmalegacy-training-center-what-is&catid=67:various-news&Itemid=202