onlyfighters

July 29, 2011

MMA : Εmelianenko : ''Mόνο ο Θεός θα αποφασήσει πότε θα αποσυρθώ''


Ο Fedor Emelianeko από την Ορθόδοξη Ρωσία, δίνει την παρακάτω συνέντευξη ανακοινώνοντας πως δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα αποχωρήσει. Χαρακτηριστικά λέει πως ''μόνο ο Θεός θα αποφασήσει πότε θα αποσυρθώ''.

Την Κυριακή είναι ο μεγάλος αγώνας με τον Dan Henderson ζωντανά από το Showtime... και φυσικά ζωντανά και από το ONLY_FIGHTERS! Μην το πείτε όμως πουθενά αλλού :)

Στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ο Fedor απαντά πως δεν έχει χάσει παραπάνω βάρος από ότι χάνει συνήθως πριν από έναν αγώνα. Δεν είναι σίγουρος αν το να είναι κανείς πιο ελαφρύς και πιο μικροσκοπικός σε μέγεθος βοηθά σε έναν αγώνα. Επίσης αποκάλυψε πως αποφάσισε να ξαναπαίξει ύστερα από συζητήσεις με την ομάδα του, ότι μπορεί ακόμα να αγωνιστεί. Για το γεγονός ότι άφησε την προηγούμενη περίοδο την Ρωσία και να πάει στην Ολλανδία, σχολίασε πως του έκανε πολύ καλό, καθώς δούλεψε εκεί αρκετά στο grappling και το striking.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιά πιστεύει ότι είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του Henderson, o Emelianenko απέφυγε να απαντήσει για ευνόητους λόγους, όπως επίσης και για τις διάφορες εξαγορές στον χώρο των promotion του ΜΜΑ, λέγοντας πως αυτός είναι μαχητής και δεν τον ενδιαφέρουν αυτά. Ωραία απάντηση Fedor! Tέλος αρνήθηκε να δώσει το μπλουζάκι του στον δημοσιογράφο, υποσχόμενος να το κάνει άλλη φορά.

ΔΕΙΤΕ την συνέντευξη !