onlyfighters

July 21, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΤΗΑΙLAND vs CHALLENGER'' !

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Περγιάλης στην press conference του ''ΤΗΑILAND vs CHALLENGER''


Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝLY_FIGHTERS όλη την ανταπόκριση που στέλνει ο κ. Γιώργος Περγιάλης από την Ταϋλάνδη και την press conference του ''THAILAND vs CHALLENGER'' , στην οποία παρευρέθηκε ως ένας από τους επικεφαλής του μεγαλύτερου promotion για το Muay Thai παγκοσμίως, της ELITE BOXING.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΓΙΑΛΗ :


  • Μπανγκόγκ, Ταϋλάνδη 20 Ιουλίου 2011
ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ''THAILAND VS CHALLENGER'' ΤΗΣ ELITE BOXING
  • Στις 12.30 μ.μ. σε μία επιβλητική αίθουσα στον 5ο όροφο και στο πολυτελές ξενοδοχείο “Gaysorn Plaza” στην Bangkok της Ταϋλάνδης, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου το Grand Opening για φέτος της σειράς αγώνων «THAILAND VS CHALLENGER», προϊόν της κορυφαίας εταιρίας αγώνων Elite Boxing. Παρουσία δημοσιογράφων και παραγόντων του μαχητικού σπορ Muay Thai, οι εκπρόσωποι της Elite Boxing και οι promoters του εγχώριου Muay Thai, ανήγγειλαν το φετινό πρόγραμμα αγώνων για το 2011 της σειράς ''THAILAND VS CHALLENGER''. Επιβεβαιώνοντας τα ήδη 5 προγραμματισμένα event, σε Ασία και Ευρώπη, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται το Σάββατο 23 Ιουλίου στο Grand Opening που διεξάγεται στην πολυτελή αίθουσα River City Hall εδώ στην Μπανγκόνγκ.
    Στην συνέντευξη τύπου προέδρευσε η αυτού εξοχότης στρατηγός Pichit Kullavanijaya, ισόβια πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Muay Thai - World Muaythai Council (WMC) - , ενώ ανακοινώθηκε ότι μέρος από την πώληση των εισιτηρίων του Grand Opening event TVC, θα δοθεί στο ίδρυμα του στρατηγού Pichit κατά των ναρκωτικών. Μια διεθνής φυσιογνωμία αυτή του αντιπροέδρου της WMC Stephan Fox – ο Γερμανός ζει τα τελευταία 15 χρόνια στην Ταϋλάνδη και είναι η αιχμή του δόρατος της WMC και της παγκόσμιας ερασιτεχνικής ομοσπονδίας Muay Thai IFMA – o oποίος στην ομιλία του μαζί με άλλα ανέφερε πως το υψηλό προφίλ της διεθνούς σειράς αγώνων TVC θα ενισχύσει τον στόχο της WMC που είναι η συμμετοχή του Muay Thai στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η αναγνώρισή του από την ΔΟΕ. Η Elite Boxing αντιπροσωπεύτηκε από τους συνιδρυτές της, τον Tolis Makris (ελληνικής καταγωγής) και τον Αμερικανό Seth Fishman, καθώς και από τους νέους επικεφαλής της εταιρείας ανά τον κόσμο που είναι οι Serdar Karaca (Γερμανία), Stanislav Bukhlov (Ρωσία) & Γιώργο Περγιάλη (Ελλάδα).
  • Ο μεγαλύτερος promoter του ταϋλανδέζικου σπορ Muay Thai και υποστηρικτής της Elite Boxing Songchai Ratanasuban, έβαλε την σφραγίδα της σημαντικότητας του event TVC, συμμετέχοντας στην συνέντευξη τύπου μαζί με τον γιό του Sirapop και την κόρη του. Ειδική νότα έδωσε και ο Γάλλος Samuel Pagal του EUROSPORT που ανακοίνωσε την παρουσίαση των φετινών event TVC «live» στην Ευρώπη. O Samuel Pagal και η τηλεοπτική εκπομπή του EUROSPORT ''Fight Club'' θα καλύψει τους αγώνες και το event του Grand Opening μαγνητοσκοπημένα στις 4 Αυγούστου.
    Όλοι οι πρωταθλητές του Muay Thai που θα αγωνιστούν το Σάββατο 23 Ιουλίου στο Grand Opening του''TΗΑILAND VS CHALLENGER'' έκαναν ένα διάλειμμα από την προετοιμασία τους για να μοιραστούν τις σκέψεις τους και τις υποσχέσεις τους για αυτό που θα παρακολουθήσουν θεατές και τηλεθεατές στα events. Ακολουθώντας την συνταγή της επιτυχίας της περσινής χρονιάς η σειρά αγώνων ''THAILAND VS CHALLENGER'', που καλύφθηκε τηλεοπτικά σε 180 χώρες ανά τον κόσμο και σε πάνω από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές, η Elite Boxing ανακοίνωσε και επίσημα το φετινό της πρόγραμμα για το 2011 και το TVC. Η αυλαία της κορυφαίας σειράς αγώνων Muay Thai ανοίγει με το Grand Opening στην πολυτελή αίθουσα του River City Hall.
  • Η κάρτα αγώνων του TVC περιλαμβάνει 5 παγκοσμίου κλάσης διεθνείς αγώνες με Muay Thai SUPERSTARS, όπως τους Bovy Sor Udomsorn, Kaoklai Kaennorsing, Saenchanoi Pumphanmuang, Nonsai Sor Sanyakorn and Saiyok Pumphanmuang από την πλευρά της Ταϋλάνδης, ενώ οι Cyrus Washington (ΗΠΑ), Antoine Siangboxing (ΓΑΛΛΙΑ), Hong Guang (ΚΙΝΑ) and Valdet Gashi (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) & Bruce Macfie (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) αποτελούν τα αστέρια της Δύσης. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά το Grand Opening, η προσοχή θα στραφεί στο Sanam Luang, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο event της σειράς αγώνων ''THAILAND VS CHALLENGER'', ένα ακόμη promotion που θα γίνει σε συνεργασία με την One Songchai Promotions και που είναι ο κορυφαίος θεσμός Queen’s Cup στις 12 Αυγούστου. Ακολουθώντας την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς του Queen’s Cup, ο θρυλικός promoter του Muay Thai Songchai Ratanasuban, επιβεβαίωσε ότι οι αγώνες θα γίνουν σε συνεργασία με την Elite Boxing μέσω της σειράς αγώνων TVC για μία ακόμη φορά. Η τρίτη διοργάνωση της TVC θα γίνει στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας στις αναμετρήσεις ''THAILAND VS EUROPE'' και στην επιβλητική αρένα Carl Benz στις 17 Σεπτεμβρίου. Με την συνεργασία της ''Elite Boxing Germany'' και του εκεί επικεφαλή Sedar Karaca που μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την εδραίωση των αγώνων «THAILAND VS CHALLENGER» στην Γερμανία, επαναλαμβάνοντας την περσινή επιτυχία. Το ΕUROSPORT θα καλύψει την διοργάνωση αυτή ζωντανά. Τον Οκτώβρη μία ακόμη ατραξιόν αγώνων της TVC θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ρωσία, με την συνεργασία της Elite Boxing Russia και του εκεί τοπικού promoter Stanislav Bukholov με τους αγώνες ''THAILAND VS RUSSIA''. Η σειρά αγώνων «THAILAND VS CHALLENGER» θα κλείσει με μία δεύτερη διοργάνωση επί γερμανικού εδάφους τον Νοέμβρη στην πόλη Ulm και στην αίθουσα Blautal Centre στο event ''THAILAND VS GERMANY''.
  • Η Elite Boxing Greece με τον επικεφαλή Γιώργο Περγιάλη στην συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την διεξαγωγή του θεσμού «THAILAND VS CHALLENGER» στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2012.
ΑΥΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ


Δεν χρειάζεται νομίζω να υπερτονίσω το πόσο σημαντική ήταν η ανακοίνωση του κ. Περγιάλη στην press conference για την διεξαγωγή αυτής της σειράς αγώνων στην Αθήνα το 2012.
Όλοι καταλαβαίνετε πως με διαφορά θα είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός εκείνης της χρονιάς για ολόκληρη τη χώρα μας!



ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΓΙΑΛΗ για τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που παίζει για την Ελλάδα στο εξωτερικό και φυσικά για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ενημέρωση του ελληνικού κοινού μέσω του ΟΝLY_FIGHTERS που σας φέρνει τόσο κοντά στην κορυφαία διοργάνωση MUAY THAI στον κόσμο, το ''ΤΗΑΙLAND VS CHALLENGER'' , όσο καμμία άλλη ιστοσελίδα στην Ελλάδα!