onlyfighters

July 20, 2011

KICKBOXING : Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχει την ... τιμητική του σε βίντεο του John Wayne Parr

Στην εικόνα ο John Wayne Paar

O John Wayne Paar ετοιμάζει ντοκυμαντέρ για την μέχρι τώρα πορεία του μέσα στα ρίνγκ και μόλις πριν λίγο βγήκε από την ομάδα παραγωγής στην δημοσιότητα το πρώτο promo βίντεο αυτού του ντοκυμαντέρ.

Το ντοκυμαντέρ θα λέγεται ''John Wayne Paar : Βlessed with Venom'', που θα πει ''John Wayne Paar : Ευλογημένος με δηλητήριο''. Το εν λόγω ντοκυμαντέρ θα είναι ένα χρονογράφημα για τη ζωή και τους αγώνες του Paar μέχρι τώρα, καθώς επίσης η κάμερα θα ακολουθήσει τον Αυστραλό θρύλο του Muay Thai σε επίσκεψή του στην Ταϋλάνδη.
Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύεται αυτό το ντοκυμαντέρ, απ'το οποίο αναμένεται να παρελάσουν μεγάλα ονόματα από το χώρο του Muay Thai.

O John Wayne Paar στο στιγμιότυπο ταλαιπωρεί τον Ζambo

Φυσικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης και τα νοκ άουτ με τα οποία φιλοδώρησε τον Έλληνα πρωταθλητή έχουν την τιμητική τους σε αρκετά γρήγορα πλάνα.
Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς δείχνει πως η σειρά αγώνων που είχε ο John Wayne Paar με τον Έλληνα πρωταθλητή, ήταν σταθμός στην πολυετή καριέρα του. Και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση που λένε. Ε, κάτι τέτοιο.


Δείτε το promo trailer.