onlyfighters

July 28, 2011

MMA : Ο Alistair Overeem βρήκε σπίτι! Ο επόμενος αγώνας του θα είναι...

Kαι αν ανησυχήσατε για το ποιός θα υιοθετήσει τον Alistair Overeem, μετά τη σύγκρουση που είχε με το Strikeforce (με το οποίο συνεχίζει να έχει συμβόλαιο βέβαια), να σας λύσω κι αυτή την απορία.

O πρωταθλητής βαρέων βαρών τoυ Strikeforce φυσικά και θα έβρισκε ένα καινούριο σπίτι (a.k.a. promotion) προκειμένου να αγωνιστεί σε διοργάνωση. Και αυτό είναι το ''United Glory'', ένα promotion για το KICKBOXING και το MMA, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Ultimate Glory και που έχει την βάση του στην Ολλανδία, όπου και συνδέεται με το πασίγνωστο γυμναστήριο Golden Glory. Το Golden Glory σαν εταιρεία είναι και αυτό που έχει το μάνατζμεντ του Alistair Overeem.

Toν Οκτώβριο λέγεται ότι θα γίνει αυτό το event στη Ρωσία και στο οποίο πέρα από τον Alistair Overeem, θα πρωταγωνιστήσει και ο γνωστός Ρώσος Sergei Kharitonov. Η συμφωνία -όπως φαίνεται και από την αφίσα που έχει βγει- μάλλον έχει κλείσει.

Επειδή δεν έχει γίνει εδώ αναφορά στο μπλογκ, απλά να σα πω ότι ο Overeem πλακώθηκε με το Strikeforce, λόγω του ότι αρνήθηκε να παίξει με τον Αntonio Silva στην επόμενη διοργάνωση που ήταν να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος; Μαντέψτε. Ναι... κι αυτός με το μικρό του δαχτυλάκι είχε πρόβλημα. Άλλος David Haye μας βρήκε! Κοίτα να δεις πως συνδέονται καμμιά φορά πυγμαχία και ΜΜΑ από κει που δεν το περιμένεις!