onlyfighters

July 29, 2011

Editorial : (29 / 7 / 2011) - ''Κλάμα σαν την ... Μάρθα Βούρτση'' !


Καλημέρα σε όλους! 29 Ιουλίου σήμερα και πολλά είναι τα νέα από τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων που έχουν πέσει στην αντίληψη του ONLY_FIGHTERS. Το μενού σήμερα έχει τα πάντα.

Αυτό που θα σχολιαστεί σήμερα απ'το Editorial είναι μια απίστευτη ατάκα που άκουσα πριν τρεις μέρες σε μια ζωντανή μετάδοση της EΤ-1 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που γίνεται στην Σαγκάη της Κίνας. Και δεν γίνεται να μην το σχολιάσω, όταν ο εμπειρότατος δημοσιογράφος-σχολιαστής των αγώνων κολύμβησης, βλέποντας έναν κολυμβητή που έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο να βουρκώνει και να κλαίει στην τελετή απονομής, αντί να σιωπήσει σε μια τέτοια στιγμή ή να σταθεί με τον πρέπων σχολιασμό στο ύψος των περιστάσεων της εικόνας που είναι να μας μεταδόσει, ανταυτού διακρίνοντας μια υπερβολή στο συναισθηματικό ξέσπαμα του αθλητή εκείνη τη στιγμής, είπε το αμίμητο (αν θυμάμαι καλά την αλληλουχία λέξεων) ''... ε, εντάξει δεν είναι αυτό τώρα να ρίχνει κλάμα σαν την Μάρθα Βούρτση''.


Δεν ξέρω αν κάποιοι θα το βρείτε αστείο. Εγώ προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου. Το θεωρώ έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος όσες φορές και να 'χει κατακτήσει την πρώτη θέση, έχει δικαίωμα και να κλάψει και να ξεσπάσει σε μια τέτοια τιμητική στιγμή, όπως είναι η απόδοση ενός μεταλλίου σε μια τελετή.
Άλλωστε και 1000 φορές να ανέβεις το Έβερεστ, σίγουρα καμμία φορά δεν θα ομοιάζει με την άλλη. Γιατί κάθε φορά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Μπορεί για όλους τους άλλους που είναι έξω απ'το χορό να φαίνονται όλα ίδια, αλλά για σένα η 958η φορά να σημαίνει κάτι παραπάνω απ'τις υπόλοιπες και να λυγίσεις και να κλάψεις και να εκτονωθείς με έναν ίσως ακατανόητο τρόπο για όλους τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν τη σημαντότητα αυτής της συγκεκριμένης κατάκτησης της κορυφής.

Ακριβώς γι'αυτό το λόγο το συγκεκριμένο σχόλιο είναι πέρα για πέρα άστοχο. Το να κατακρίνεις μια προσωπική στιγμή ενός τόσο σημαντικού αθλητή, δείχνει για μένα έλλειψη σεβασμου... τουλάχιστον!



Στα δικά μας τώρα, έρχονται αρκετές αναρτήσεις και σήμερα. Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε το ONLY_FIGHTERS για ειδήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Και είπαμε. Αν σας αρέσει το μπλογκ μην το κρατάτε για πάρτη σας. Διαδώστε το!

Καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους!



Aπίστευτη κομματάρα από τότε που electro άρχισε να παίρνει τα πάνω της, το ''That's my name'' από τους ''Akcent''!