onlyfighters

July 28, 2011

Editorial : (28 / 7 / 2011) - Ζητείται προπονητής ΜΜΑ από Θεσσαλονίκη/Χαλκιδική


Καλημέρα και σήμερα σε όλους του αναγνώστες του ONLY_FIGHTERS!

Mια πλούσια ημέρα εχθές με 10 αναρτήσεις και αρκετό ξύλο από τους αγώνες Muay Thai που έγιναν στο New Jersey το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τους οποίους συγκέντρωσα για όλους εσάς στο μπλογκ
.

Σήμερα θα χρησιμοποιήσω το Editorial για κάτι σαν αγγελία.
Φίλος μου που έχει μετακομίσει πρόσφατα προς Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική, ενδιαφέρεται για προπονητή MMA με τον οποίο θα δώσουν έμφανση στην πάλη υποταγής. Θέλει έναν δυναμικό προπονητή για ιδιαίτερα μαθήματα, που θα ασχοληθεί μαζί του και δεν θα έχει πρόβλημα να παίζουν οι δυό τους όσο δυναμικά χρειάζεται, καθώς ο συγκεκριμένος φίλος μου σκοπεύει να κατέβει σε αγώνες ΜΜΑ σε κλουβιά.

Όποιος είναι εκεί γύρω από την περιοχή Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική να επικοινωνήσει μαζί μου είτε στο e-mail είτε στο Facebook για να τον φέρω σε επαφή.
Το e-mail του blog είναι onlyfighters@hotmail.com και η σελίδα στο Facebook το ''Onlyfighters Blogspot C''.

Το ΟΝLY_FIGHTERS είναι εδώ για να βοηθά τους πραγματικούς μαχητές.
Ψάχνετε για γυμναστήριο, προπονητή, άτομα για σπάρινγκ; Το έχουμε ξαναπεί. Εδώ ο χώρος είναι ελεύθερος για όλους. Και αν οι αγγελίες είναι πολλές, θα γίνετε κάθε φορά ειδική ανάρτηση. Όλοι εσείς οι μαχητές εκεί έξω είστε η δύναμη αυτού του μπλογκ. Είμαστε εδώ για εσάς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, όχι μόνο στα λόγια!

Μείνετε και σήμερα στο ONLY_FIGHTERS! Aκολουθούν αναρτήσεις!

Kαλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους.

Είναι το τραγούδι ''Κακό Παιδί'' από τον Νίνο.