onlyfighters

July 15, 2011

ΠΥΓΜΑΧΙΑ : Τα αδέρφια Κλίτσκο δίνουν συνέντευξη ζωντανά στο στούντιο του SKΥSPORTS

Στη φωτό τα αδέρφια Κλίτσκο

Tα αδέρφια Κλίτσκο, ο Βλάντιμιρ και ο Βιτάλι έδωσαν ζωντανά συνέντευξη στην αγγλική τηλεόραση, στο SKYSPORTS, μιλώντας για τον αγώνα του Βλάντιμιρ απέναντι στον Βρετανό Ηaye.
Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης ο Βλάντιμιρ παραδέχεται ότι ο Haye ήταν ένας πολύ καλά γυμνασμένος πυγμάχος, με απίστευτα γρήγορα πόδια με τα οποία κατάφερνε να γλυτώνει πολλές απ'τις γροθιές του, όμως δεν υπήρξε καθόλου επιθετικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ειδικά στον τελευταίο γύρο και παρότι η γωνία του τον είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται πίσω σε πόντους, δεν έκανε σε καμμία περίπτωση την αντεπίθεσή του μήπως και μπορέσει να βγάλει τον Βλάντιμιρ νοκ άουτ.

Για το σπασμένο δάχτυλο με το οποίο ο Haye δικαιολογήθηκε για την κακή εμφάνιση, τα αδέρφια Κλίτσκο υποστήριξαν ότι κατά τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας πριν από έναν μεγάλο αγώνα, όλοι οι αθλητές τις περισσότερες φορές έχουν και κάποιο χτύπημα. Δύσκολα κάποιος πάει απόλυτα υγιής να παίξει έναν τόσο μεγάλο αγώνα γιατί οι δοκιμασίες της προετοιμασίας είναι σκληρές.

Μάλιστα αποκαλύπτουν πως πριν την press conference ο Haye είπε στον Κλίτσκο για το σπασμένο δάχτυλο και ότι θα το έδειχνε στις κάμερες, αλλά εκείνος δεν άκουσε τη συμβουλή των Κλίτσκο να μην το κάνει, με αποτέλεσμα να φάνει όλο αυτό μια απέραντη δικαιολογία που έκανε κακό στη φήμη του.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Part 1



Στο δεύτερο μέρος ο Βίταλι υποστηρίζει ότι ο Haye έτρεχε να ξεφύγει μέσα στο ρινγκ και δεν ήταν αρκετά επιθετικός.
Σε ερώτηση για το αν θα χτυπηθούν τα δύο αδέρφια ποτέ, η απάντηση και από τους δύο ήταν όχι γιατί κάτι τέτοιο θα ''ράγιζε'' την καρδιά της μητέρας τους, που δεν θα ήθελε ποτέ να τους δει να παίζουν ξύλο στο ρινγκ.
Τέλος αναγνώρισαν την μεγάλη δημοφηλία της πυγμαχίας στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς πολλοί φανς του Haye ταξίδεψαν από την Αγγλία στη Γερμανία, τραγουδώντας τραγούδια στις κερκίδες και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που βρίσκεις κυρίως σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Για περισσότερα δείτε το βίντεο.

Part 2