onlyfighters

July 23, 2011

Editorial (23 / 7 / 2011) - H απόλυτη ΒΛΑΚΕΙΑ που λέγεται WWE

Σάββατο σήμερα στην καρδιά του καλοκαιριού και του Ιουλίου και το ONLY_FIGHTERS ακάθεκτο.

Και ξέρετε εδώ στο ONLY_FIGHTERS τα λέμε όλα. Γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν και γουστάρουμε την ελευθερία μας. Κάθησα και σκέφτηκα λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες. Να αρχίσω να κάνω αναρτήσεις και εγώ για WWE και λοιπά γελοία σόου ψεύτικης πάλης από την Αμερική; Τα βλέπω σε άλλα sites και φυσικά έχουν λόγο οι άνθρωποι που βάζουν τέτοιες για μένα τουλάχιστον απαράδεκτες αναρτήσεις, αφού πιθανώς τους φέρνουν επισκέψεις από μικρότερα παιδιά.

Οι Αμερικανοί, που έχουν ταλέντο στο να αναδεικνύουν ότι μαλακία θες σε πρωταγωνιστή, έχουν καταφέρει να πορώνουν μικρά παιδάκια με το απόλυτο τίποτα. Και φυσικά αυτά τα μικρά παιδιά που ασχολούνται παραπάνω από ότι πρέπει με αυτά τα σόου θεωρώ πως είτε έχουν αλλοτριωθεί πλήρως απ'το θέαμα και ενώ ξέρουν ότι είναι όλα στημένα συνεχίζουν να τα βλέπουν, είτε δεν ξέρουν ότι όλο αυτό που βλέπουν είναι ένα τεράστιο ψέμα, ένα σενάριο - τύφλα να 'χει ο Φώσκολος.

Μίλησα με ορισμένους από αυτούς για συνεργασία, αλλά κατάφερναν να με εκνευρίζουν στο πεντάλεπτο. Γιατί μέσα στην ανωριμότητα της παιδικής τους ηλικίας μου επέδειξαν έναν τσαμπουκά και έναν χαρακτήρα σύμφυτο με τα κακά -ως επί το πλείστον- πρότυπα που θεωρώ ότι περνάνε τέτοια ''σόου''.

Τέλος πάντων. Το ONLY_FIGHTERS είναι ένα site για άντρες (και γυναίκες φυσικά) που είναι πραγματικοί μαχητές και όχι της πλάκας - όπως είναι πιστεύω στην πλειοψηφία τους εκείνοι οι αθλητές που συμμετέχουν σε τέτοιες εκπομπές. Γιατί τα WWE δεν είναι αθλητικά γεγονότα, είναι εκπομπές. Το ONLY_FIGHTERS είναι να μπλογκ που απευθύνεται στον άντρα μαχητή και που σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να κοροϊδεύει με ''ψεύτικες'' -αγωνιστικά- αναρτήσεις τους ανήλικους αναγνώστες του. Γιατί αυτό νιώθω ότι θα κάνω, απ'τη στιγμή που δεν πιστεύω σε αυτό το είδος θεάματος.

Και μπορεί με αυτό το άρθρο να είμαι καυστικός και να στεναχωρώ ορισμένα παιδιά, αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πάμε λοιπόν για αναρτήσεις και σήμερα.

Καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους!

Τραγούδι : ''When we collide'' από Matt Cardle