onlyfighters

July 31, 2011

Τί αγώνα θα κάνει ο Kimbo Slice τον Αύγουστο; Όλες οι πληροφορίες! (13/24)

Με αφορμή μια απορία ενός φίλου στο Facebook και την απίστευτη επιτυχία που έχει φυσικά η ανάρτηση με τα βίντεο από τους παράνομους αγώνες του Kimbo Slice, κάθησα και έψαξα λίγο να μάθω με τι ασχολείται τώρα o Kevin Ferguson (aka Kimbo Slice) και ιδού τα νέα.

Μετά την αποχώρησή του από τους αγώνες ΜΜΑ, ο Kimbo δήλωσε τον Αύγουστο του 2010 ότι θα ήθελε να πάρει μέρος σε αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας. Χαρακτηριστικά δήλωσε : ''Νιώθω σαν μωρό πάλι από την αρχή. Θα είμαι πρόβλημα για τους άλλους στην κατηγορία βαρέων βαρών. Πρόκειται να μπω μέσα με κακή συμπεριφορά. Θέλω να δω πως είναι να σπας ορισμένα πλευρά, να σπας ένα σαγόνι με μια γροθιά. Αυτό είναι μια κίνηση καριέρας. Μου αρέσει να μάχομαι. Μου αρέσει να βγάζω νοκ άουτ ανθρώπους τσακίζοντάς τους. Μου αρέσει να αρχίζω μάχες, να συμπλέκομαι. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι τρελός''.


Μετά απ'αυτές τις δηλώσεις του Kimbo Slice, o βετεράνος πυγμάχος Roy Jones Jr -ηλικίας 42 ετών- εξέφρασε την επιθυμία να παίξει μποξ στο ρινγκ με τον Kimbo, αλλά δήλωσε πως πρώτα θα ήταν καλύτερα για εκείνον να κάνει μερικά ματσάκια ώστε να αποκτήσει μια σχετική εμπειρία πάνω στο ρινγκ.


Στη φωτογραφία ο Roy Jones Jr

Έτσι ο Kimbo Slice θα κάνει το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου του 2011 απέναντι στον 39χρονο James Wade, σε έναν αγώνα τεσσάρων γύρων. O αγώνας θα γίνει σε καζίνο της Οκλαχόμα.


Kαι μπορεί ο James Wade να είναι 39 ετών, αλλά αυτός θα είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας του στην πυγμαχία, μετά το αποτυχημένο ντεμπούτο το τον Ιανουάριο του 2011. Ένας άσημος πυγμάχος δηλαδή για να τον ξαπλώσει ο Kimbo Slice στον πρώτο γύρο.