onlyfighters

July 17, 2011

MUAY THAI : ΔΕΙΤΕ ''ΤΗΑI FIGHT EXTREME 2011'' : Ο Γιώργος Περγιάλης σχολιάζει toυς αγώνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ONLY_FIGHTERS!


To trailer



17 Ioυλίου εχθές και η καρδιά του Muay Thai χτυπούσε στο Xονγκ Κονγκ και συγκεκριμένα στην Asia World Arena.


Έξι αγώνες ήταν τα super fights και αυτά είναι τα αποτελέσματα:


67kg
Aitor Alonso (Ισπανία) vs Sudsakorn SOR KLINMEE

  • Νικητής ο Sudsakorn με Κ.Ο. στον δεύτερο γύρο

73kg
Karim Ghajji (Mαρόκο) vs Υοdsnaklai FAIRTEX (Ταιλάνδη)

  • Νικητής ο Fairtex στα σημεία

67kg
Fabio Pinca (Γαλλία) vs Ding Ning (Κίνα)

  • Nικητής ο Pinca με τεχνικό νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο

70kg
Gilmar China (Bραζιλία) vs Buakaw POR PRAMUK (Tαιλάνδη)

  • Ο Buakaw κέρδισε στα σημεία

70kg
Mourad Zradni (Αλγερία) vs Heung PAK WING (Κίνα)

  • O Pak Wing κέρδισε στα σημεία

70kg
Ιbrahim CHIAHOU (Μαρόκο) vs Υamasaki Yoichi (Iαπωνία)

  • Nικητής ο Chiahou με σταμάτημα διαιτητή στον τρίτο γύρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝLY_FIGHTERS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΓΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο κ. Γιώργος Περγιάλης, πρόεδρος της WKF Ωκεανίας και εκπρόσωπος του μεγαλύτερου Μuay Thai promotion παγκοσμίως, του ''Elite Boxing'', δίνει την ανταπόκρισή του για τους χθεσινούς αγώνες ''ΤΗΑΙ FIGHT EXTREME'' από την Ταυλάνδη, όπου και βρίσκεται, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο ΟΝLY_FIGHTERS!

Στη φωτογραφια ο κ. Γιώργος Περγιάλης

Όπως μας πληροφορεί ο κύριος Περγιάλης, οι χθεσινοί αγώνες μεταδόθηκαν τηλεοπτικά ζωντανά στην Ταυλάνδη στις τρεις το μεσημέρι! Δείγμα του πόσο κοντά στην παράδοση αυτού του λαού είναι το Muay Thai! Παρόλο που η ''Αsia World Arena'' ήταν κατάμεστη και με πολλούς διάσημους VIP που ήρθαν να δουν τόσο τον Buakaw Por Pramuk όσο και τον πρωταθλητή του Kings Cup, τον Υοdsnaklai FAIRTEX , οι αγώνες στο σύνολό τους ήταν απογοητευτικοί!

Το μεγάλο αρνητικό για τον κ. Περγιάλη ήταν το γεγονός πως η διοργάνωση όντας υπό την εποπτεία και υποστήριξη του Ταυλανδικού κράτους, περιελάμβανε αγώνες των τριών γύρων με διάρκεια τριών λεπτών ο καθένας, ενώ ως γνωστόν οι αγώνες Muay Thai έχουν διάρκεια πέντε γύρων με τρία λεπτά.

Επίσης στα αρνητικά που επισημαίνει ο κ. Γιώργος Περγιάλης έχουμε και το matchmaking, τα ζευγάρια μαχητών του Muay Thai δηλαδή που επιλέχθησαν να χτυπηθούν μεταξύ τους. Στον πρώτο αγώνα ο Ισπανός Aitor Alonso αποδείχθηκε ένας αθλητής τρίτης κατηγορίας αφού δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει απέναντι στον Sudsakorn SOR KLINMEE ούτε και στα στοιχειώδη χτυπήματα που του περνούσε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να τελειώσει στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ.

Ακόμα ααρνητική εντύπωση προκάλεσε η αναμέτρηση του πρωταθλητή των αγώνων Extreme Thai Fight , του Γάλλου Fabio Pinca, με τον Κινέζο Ding Ning. Με τον πρώτο αγκώνα που έφαγε ο Kινέζος στον δεύτερο γύρο, είχαμε Κ.O. και τον προπονητή του να σταματάει αμέσως τον αγώνα.

Στον αγώνα του Yodsaenklai Fairtex ο κ. Περγιάλης τονίζει πως ο ίδος έσκασε στον τρίτο γύρο, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τον Μαροκινό Karim Ghajji που στάθηκε καλά στο ρίνγκ.

Για τον αγώνα που τράβηξε τα βλέμματα όλων των θεατών, ο πρόεδρος της WKF Ωκεανίας, ο κ. Γιώργος Περγιάλης σχολιάζει πως ο Buakaw Por Pramuk ήταν σαφώς καλύτερος από τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του Gilmar China, o oποίος έμοιαζε περισσότερο με αθλητή ΜΜΑ, παρά με μαχητή Muay Thai. Ωστόσο ο Βuakaw, συνεχίζει ο κ. Περγιάλης, δεν ήταν ο μαχητής που ξέραμε, καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σφιχτός στν τρίτο γύρο, χωρίς ιδιαίτερα αποθέματα δυνάμεων και βγάζοντας τον αγώνα έχοντας δώσει μόνο έναν αγκώνα! Στα θετικά ο άψογος χορός ''White Kru'' του Buakaw!

ΤΟ ΟΝLY_FIGHTERS EΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΓΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Buakaw Por Pramuk vs Gilmar China



Fabio Pinca vs Ning Ding



Υοdsnaklai FAIRTEX vs Karim Ghajji



Sudsakorn Sor Klinmee vs Egon Racz



Mourad ZRADNI vs Heung PAK WING



Ibrahim CHIAHOU vs Yamasaki YOICHI