onlyfighters

July 22, 2011

Editorial (22 / 7 / 2011)

To ροκ συγκρότημα των Bon Jovi

Καλώς ήλθατε για ακόμα μία μέρα στο καλύτερο πολυπεριοδικό μαχητικών αθλημάτων που κυκλοφορεί ελεύθερα στο ίντερνετ, το ONLY_FIGHTERS.

Μεγάλη αποκλειστικότητα εχθές για το μπλόγκ η ανταπόκριση του κ. Γιώργου Περγιάλη από την Ταϋλάνδη για το ''THAILAND vs CHALLENGER'' που ΠΡΩΤΑ τη διαβάσατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εδώ ΣΤΟ ΟΝLY_FIGHTERS!

Το μπλογκ σιγά σιγά θα διαμορφώνεται και θα παίρνει καλύτερη και πιο εύχρηστη μορφή. Ήδη με λειτουργίες που έβαλα στα δεξιά μπορείτε να βλέπετε πλέον τις πιο ''ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ'' που έχετε διαβάσει περισσότερο στο μπλογκ, καθώς επίσης και το ''FOLLOW BY EMAIL'' , όπου βάζετε εκεί το e-mail σας, πατάτε ''Submit'' και μ'αυτό θα σας έρχεται ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για κάθε νέα ανάρτηση που γίνεται στο ONLY_FIGHTERS.

Σήμερα η μέρα είναι λίγο περισσότερο δροσερή από τις προηγούμενες, ο ουρανός καταγάλανος, η διάθεση καλή - μάχιμη και όρεξη να 'χετε να διαβάζετε ειδήσεις από όλα τα μαχητικά σπορ στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα... στο ΟΝLY_FIGHTERS.

Kαλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους.

Προς τιμήν των Bon Jovi και τη συναυλία που έδωσαν εδώ στην Ελλάδα, ακούστε το εκπληκτικό ''It's my life''.