onlyfighters

May 04, 2012

BOXING: Κέρδισε ξανά ο Μιχάλης Αρναούτης και ετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα του στην Ελλάδα!

 Φωτογραφία από την αναμέτρηση του Μιχάλη Αρναούτη απέναντι στον Broderick Antoine!

Kέρδισε και τον Νεοΰορκέζο Broderick Antoine την Τετάρτη 2 Μαΐου και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Μιχάλης Αρνάουτης, όπως πρώτο το OnlyFighters σας ενημέρωσε εδώ, προκειμένου για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί για παγκόσμιο τίτλο μπροστά στο ελληνικό κοινό στις 8 Ιουλίου.

Ο αγώνας του ‘Mighty’ Mike Αρναούτη στην κατηγορία junior welterweight απέναντι στον Antoine ήταν το co-main event της sold out διοργάνωσης VIP BOXING III που διοργάνωσε ο Joe DeGuardia. O Μιχάλης έπαιξε εντυπωσιακά και σταμάτησε τον αντίπαλό του στον έβδομο γύρο, όταν εκείνος μετά από εντολή του γιατρού δεν μπορούσε να συνεχίσει στον όγδοο και τελευταίο.

Ο Μιχάλης Αρναούτης ξεκίνησε τους αγώνες του μέσα στο 2012 κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση τον Shakha Moore στις 10 Φεβρουαρίου. Με αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του βελτίωσε το ρεκόρ του σε 24-7-0 (10 νοκ άουτ) και έρχεται πλέον στην Ελλάδα για τον μεγάλο αγώνα για παγκόσμιο τίτλο!

Στο main event της διοργάνωσης ο πάντα εντυπωσιακός Vinny Maddalone επικράτησε του Chris Koval όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα στον τέταρτο γύρο.

Όταν βρούμε βίντεο του αγώνα του Μιχάλη Αρναούτη θα το αναρτήσουμε εδώ!