onlyfighters

May 05, 2012

BOXING: Μετά το ξύλο εκτός ρινγκ, τώρα θα παίξουν και εντός οι Dereck Chisora και David Haye!


Δεν ξέρω πόσοι από σας θυμάστε τι είχε γίνει στη Γερμανία στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Wladimir Klitschko και Dereck Chisora και την ήττα του Chisora.

Αν δεν θυμάστε κάντε κλικ εδώ. Με συντομία πάντως να σας πω ότι τότε πιάστηκαν στα χέρια ο Dereck Chisora με τον David Haye, όταν ο Chisora υποστήριξε ότι ο Haye δεν στάθηκε όπως έπρεπε (για να το γράψω ευγενικά) απέναντι στον Κλίτσκο.

Σήμερα ο δημοσιογράφος Dan Rafael του δικτύου ESPN ανακοίνωσε ότι η αναμέντρηση εντός ρινγκ για Chisora και Ηaye κλείστηκε για αργότερα μέσα στη χρονιά. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θεωρείται από τους πολύ έγκυρους στον χώρο και έτσι δύσκολα να διαψευστεί η είδηση.

Πάντως είναι απ’τις σπάνιες περιπτώσεις που δύο μαχητές που μισιούνται πραγματικά και έχουν παίξει ξύλο εκτός ρινγκ, να κανονίζεται να κάνουν κανονική μάχη. Αυτό σίγουρα θεωρείται συναρπαστική εξέλιξη.

Βέβαια ο David Haye μετά από εκείνη τη σύρραξη δεν έχει άδεια να αγωνίζεται και ο Dereck Chisora αποβλήθηκε, όμως σίγουρα οι promoters κάποιον τρόπο θα έχουν βρει για να τους κάνουν ξανά ‘νόμιμους’ προκειμένου να γίνει ο αγώνας. Όταν το χρήμα μπαίνει στη μέση τα πάντα μπορούν να συμβούν! Και οι δυο τους είναι κορυφαία ονόματα στην Αγγλία και σίγουρα η κόντρα τους θα φέρει πολλά λεφτά σε πολλούς.

Για τους περισσότερους ο Haye σε μια πιθανή αναμέτρηση των δύο έχει το προβάδισμα έναντι του Chisora και σίγουρα μετά το απαίσιο ματς που έκανε απέναντι στον Κλίτσκο θα θέλει να εξιλεωθεί. Για να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν αυτές οι τόσο έντονες φήμες. Αν θέλετε πάντως τη γνώμη μου, το ματς αυτό θα γίνει!

 Θυμηθείτε πάλι εδώ την συρραξη Dereck Chisora και David Haye!