onlyfighters

May 02, 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ (;): ''Θα εκδικηθώ τον Ζαμπίδη! Θα τον κάνω να φιλήσει το πάτωμα!''


Aπό παντού φαίνεται την πέφτουν τις τελευταίες μέρες στον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο OnlyFighters διαβάσατε, ο Fadi Merza αμφισβητεί στα ίσια την νίκη του Iron Mike το Σάββατο στο Iron Challenge 3, καθώς υποστηρίζει ότι του άξιζαν οι δύο από τους τρεις γύρους του αγώνα και δεν του δώθηκε ακόμα και ένα μέτρημα που κατάφερε στον Ζαμπίδη στον δεύτερο γύρο.

Πριν λίγες μέρες ο διαχειριστής της σελίδας (χωρίς να το λέμε με βεβαιότητα ότι είναι ο Chahid Oulad καθώς πολλά status είναι στο τρίτο πρόσωπο) με το όνομα του Μαροκινού αθλητή Chahid Oulad, που είναι ο προσεχής αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Final 16 του K-1 2012 που θα γίνει στις 27 Μαΐου στην Μαδρίτη της Ισπανίας, έκανε τα ακόλουθα status:

'' Ο 'Ιron' Mike Zambidis είναι επαγγελματίας Έλληνας kickboxer και αθλητής πολεμικών τεχνών. Είναι 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θα φιλήσει το πάτωμα στις 27 Μαΐου όταν θα παίξει με τον Chahid.''

Eνώ στις 24 Απριλίου σε παρόμοια ανάρτηση έγραψε:

''Θα παίξω με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στις 27 Μαΐου στην Μαδρίτη για εκδίκηση για την προηγούμενη ήττα μου απ'αυτόν το 2010!''



Δεν το λέμε με σιγουριά ότι είναι ο ίδιος ο Chahid ή κάποιος φαν του. Σας μεταφέρουμε όμως ακριβώς όσα γράφτηκαν.

Πάντα είστε στο OnlyFighters, γιατί μόνο εδώ δεν χάνετε είδηση για το Κ-1 2012! Τις επόμενες μέρες ανάβουμε για τα καλά τις μηχανές...! Ετοιμαστείτε!

Θυμηθείτε τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Chahid Oulad το 2010!