onlyfighters

October 07, 2011

Σεξουλικό σκάνδαλο; Παιδιά του ΤΖΟΥΝΤΟ, τί κάνατε όλο το βράδυ στο δωμάτιο;


Ρεπορτάζ... ερωτικού περιεχομένου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Γάτα» που αποκαλύπτει ότι έξι αθλητές της εθνικής ομάδας τζούντο κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο, έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ!

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στην οποία πήρε μέρος η ελληνική αποστολή, οι αθλητές (4 γυναίκες, 4 άνδρες) και οι συνοδοί της ομάδας έκαναν το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Προπονητές και συνοδοί αποστολής, καθώς και δύο αθλητές έφυγαν νωρίς για ύπνο, ωστόσο οι άλλοι έξι έμειναν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι το πρωί, πίνοντας και... γλεντώντας!

Το επόμενο πρωί λοιπόν, ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής πήγε σε ένα ένα τα δωμάτια για να ξυπνήσει τους αθλητές να φύγουν και βρήκε μόνο δύο! Οι υπόλοιποι έξι ήταν στο ίδιο δωμάτιο και κανείς δεν ξέρει τι είχε προηγηθεί...

Η ομοσπονδία φυσικά προσπάθησε να μην δώσει δημοσιότητα στο θέμα, ενώ οι γονείς των αθλητών τα έβαλαν με τους συνοδούς της αποστολής που άφησαν ανεξέλεγκτους τους πάντες...

Πηγή : sentragoal.gr

Για το ίδιο θέμα διαβάστε όσα έγραψε το sport24.gr :

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική ομοσπονδία τζούντο, λόγω μιας... ροζ ιστορίας που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια μιας αποστολής. Διαβάστε το story.

Μια ιστορία όχι και τόσο... αθλητική εξελίχθηκε σε μια πρόσφατη αποστολή της εθνικής ομάδας τζούντο, αφού μέλη της ήπιαν λίγο παραπάνω και καρδιοχτύπησαν τους επικεφαλής, που τους αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γάτα", όλα ξεκίνησαν την τελευταία μέρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης, όπου έλαβε χώρα το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Στο πάρτι λοιπόν, τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατανάλωσαν μια αξιοσέβαστη ποσότητα αλκοόλ και 2 από τους 8 (4 γυναίκες, 4 άνδρες), έφυγαν νωρίτερα για τα δωμάτια τους.

Η ώρα περνούσε και το αλκοόλ αυξανόταν στο αίμα των Ελλήνων αθλητών. Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο, όταν αποχώρησαν και οι συνοδοί της αποστολής και οι έξι αθλητές που έμειναν πίσω, δεν σταμάτησαν να πίνουν.

Ουδείς ξέρει τι συνέβη εκείνο το βράδυ, όμως το επόμενο πρωί, οι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής καρδιοχτύπησαν, αφού έψαχναν τους 6 αθλητές (οι άλλοι δύο ήταν στο ίδιο δωμάτιο) και δεν τους έβρισκαν!

Το περίεργο είναι πως βρέθηκαν και οι έξι στο ίδιο δωμάτιο και όπως είναι φυσικό οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να μην πάρει έκταση το συγκεκριμένο θέμα. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς ορισμένων μελών της αποστολής τα έβαλαν με τους συνοδούς που δεν λειτούργησαν υπεύθυνα.

Σημείωση : H φωτογραφία στην αρχή της ανάρτησης δεν υποδηλώνει κάτι συγκεκριμένο, καθώς το ONLY_FIGHTERS δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση.