onlyfighters

October 07, 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Γνώρισε 19χρονη στο Facebook, την απήγαγε και την μαχαίρωσε


Ο David Russell καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας μιας αμερικανίδας, αφού προηγουμένως είχε προσποιηθεί στο Facebook πως είναι rock star για να τη γνωρίσει.

Ο Βρετανός χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από το 2010. Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη οι δικηγόροι του θύματος αποκάλυψαν μια μέρα πριν γνωρίσει την Maricar Benedicto, έμπαινε στο Διαδίκτυο αναζητώντας λεπτομέρειες για το «πώς να σκοτώσεις κάποιον με γυμνά χέρια και πώς να κόψεις δέρμα με μαχαίρι».

Η 19χρονη ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία για να τον γνωρίσει την 1η Απριλίου του 2011. Αφού οι δυο τους συναντήθηκαν και πήγαν σε ένα δάσος, ο επίδοξος δολοφόνος της έδεσε τα μάτια με πρόφαση πως θέλει να της κάνει κάποια έκπληξη. Η κοπέλα, το επόμενο πράγμα που κατάλαβε ήταν ένα αιχμηρό αντικείμενο να της κόβει τον λαιμό. Προσπάθησε να φύγει τρέχοντας και τότε ο David Russell τη μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη φωνάζοντας «μα γιατί δεν πεθαίνεις;»!

Ο δικαστής τόνισε πως ο ένοχος είναι πολύ επικίνδυνος και πως πρέπει να μείνει για πολύ καιρό στη φυλακή. Το θύμα έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς ενώ αντιμετωπίζει πλέον και ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: mediagate.gr