onlyfighters

July 13, 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ ... ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ MUAI THAI !

Στην φωτογραφία ο Γιώργος Περγιάλης

Δείτε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Περγιάλη με πολύ πολύ σημαντικές ειδήσεις!


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Γιώργος Περγιάλης κατέχει πολύ σημαντικές θέσεις στο εξωτερικό όντας ο πρόεδρος της WKF Ωκεανίας και εκπρόσωπος του ''Elite Boxing'', που είναι το σημαντικότερο promotion παγκοσμίως για το Muay Thai.


Δείτε το βίντεο ή διαβάστε απευθείας στα σχόλια τις ειδήσεις αυτής της 25λεπτης συνέντευξης, που έγινε λίγο πριν αποχωρήσει ο κύριος Περγιάλης απ'τη χώρα μας μετά από δίμηνη παραμονή.



Με μια γρήγορη ματιά τα πιο σημαντικά της συνέντευξης είναι τα εξής :

  • Κατά 90% αναμένεται μεταξύ 15 Ιουνίου και 10 Ιουλίου 2012 να γίνει στην Ελλάδα (και μάλιστα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο) το Grand Opening της σειράς αγώνων ''Thailand vs. Challenger'' της Elite Boxing !!! Aυτό πρακτικά σημαίνει έξι πρωτοκλασάτα ονόματα του Muay Thai από την Ταυλάνδη θα χτυπηθούν με έξι πρωτοκλασάτα ονάματα μιας μεικτής κόσμου, στην οποία θα υπάρχει και ένας Έλληνας αθλητής του Muay Thai, ο οποίος θα μπορεί να πάει για προετοιμασία στην Μπανγκόγκ στις καλύτερες εγκαταστάσεις για προετοιμασία τέτοιων αγώνων ! Aυτός ο αθλητής αναμένεται να είναι ο ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑΣ! Αουτσάιντερ για τη θέση Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Μιχαιλίδης και ο Δημήτρης Χιώτης καθώς επίσης μακρύτερα ακούγεται και το όνομα του Σταμάτη Μπιτάκου!

    Γιώργος Περγιάλης και Μελέτης Κακουμπάβας (www.studiokarteris.gr)

  • H κάλυψη της διοργάνωσης, η οποία θα μεταδοθεί σε 180 χώρες με πάνω από 600.000 τηλεθεατές που σημαίνει μεγάλη διαφήμιση και της Ελλάδας, αναμένεται να γίνει -χωρίς να λέγεται ευθέως, αλλά με σαφή υποννοούμενα- από το MEGA CHANNEL ! Οι διαδικασίες συμφωνίας σύμφωνα με τον κ. Περγιάλη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ανάμεσα στις υποχρεώσεις του MEGA-λου καναλιού θα είναι (πέρα απο την κάλυψη της βραδιάς των αγώνων) μια παρουσίαση - δυο και τρεις μήνες πριν - όλων των events που θα αφορούν τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων ''Thailand vs. Challenger''.
  • O επόμενος αγώνας του Βασίλη Κακαρίκου θα γίνει στις 15 Οκτώβρη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Δεν είναι γνωστός ακόμα ο αντίπαλος.

    Στα αριστερά ο Γιώργος Περγιάλης και στα δεξιά ο Βασίλης Κακκαρίκος

  • Τέλη Αυγούστου ο Γιάννης Σοφοκλέους (πρωταθλητής της WAKO στα low kicks) θα διεκδικήσει στην Καβάλα τον παγκόσμιο τίτλο της WKF στα 81 κιλά. O αντίπαλος θα είναι ο Αντώνης Τάκκας.
  • Μελέτης Κακουμπάβας, Αλέξανδρος Γκερέκος, Αλέξης Σύρος, Βασίλης Καραγιαννίδης, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό αγνωστικά σύμφωνα με τον Γιώργο Περγιάλη.
  • Ο Dzhabar Αskerov στις 21 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί στον Μιλάνο απέναντι στον Buakaw. O Γιώργος Περγιάλης έχοντας τα δικαιώματα του Askerov τον έκλεισε για έναν παγκόσμιο τίτλο της WKF σε ματς απέναντι σε Έλληνα και με σημαντικές πιθανότητες ο αγώνας αυτός να γίνει στην Ελλάδα.

Τρομερά πολύτιμη για την Ελλάδα και τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας η θέση που κατέχει ο Γιώργος Περγιάλης και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλει όλο αυτό το διάστημα για να βάλει την Ελλάδα και τους Έλληνες μαχητές στον χάρτη σημαντικότατων διοργανώσεων στο εξωτερικό.

Μπράβο του για όσα έχει πετύχει ως τώρα και... αναμένουμε τα καλύτερα!


Πηγή του video : Lordofringstv