onlyfighters

July 07, 2011

BOXING : WATCH : NENAD BOROVCANIN vs KONSTANTIN SEMERDJIEV

O Nenad Borovcanin είναι ο πρώτος πυγμάχος στον οποίο έκανα συνέντευξη μέσα από το ONLY_FIGHTERS. Ένα χρόνο μετά ο Nenad Borovcanin, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας στην Σερβία. Μάλιστα ήταν η αιτία που στην αρχή το blog μου ήταν πιο γνωστό στην Σερβία, παρά στην Ελλάδα :) . Την συνέντευξη που έκανα τότε την διαβάζετε εδώ.

Έτσι λοιπόν νοιώθω κάτι σαν υποχρέωση να παρακολουθώ την πορεία του μέσα από το blog. Βέβαια αν για κάτι κατηγορείται, από γνώστες του χώρου της πυγμαχίας, ο συγκεκριμένος πυγμάχος, είναι ότι κανονίζει συνήθως αγώνες με ''μισοτελειωμένους'' αντιπάλους. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, απλώς για όποιον θέλει μπορεί να δει το ρεκόρ του από το γνωστό site, το boxrec, εδώ .

Kάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τον τελευταίο του αγώνα απέναντι στον Βούλγαρο Konstantin Semerdjiev. Πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα έτυχε να μιλήσω με την γυναίκα του Semerdjiev, η οποία με πληροφόρησε πως ο συγκεκριμένος πυγμάχος, ο άντρας της, όντας πλέον κοντά στα 40 έτη, υποφέρει από τραυματισμούς από προηγούμενους αγώνες.

Ο αγώνας είναι εδώ:

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=13529&x=1