onlyfighters

May 02, 2012

KICKBOXING: Η κάρτα αγώνων και όλες οι πληροφορίες για το ''It's Showtime 56'' στις 12 Μαΐου!


Ο Απρίλης ήταν ένας μήνας που δεν επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις για τους φίλους του Kick Boxing. O Mάιος όμως είναι ένας μήνας φωτιά, καθώς θα έχουμε διοργανώσεις τόσο από το Its Showtime, όσο και από SuperKombat, αλλά και φυσικά τις δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing αυτή τη στιγμή στον κόσμο το Κ-1 και το GLORY να αναμετρώνται για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά στήθος με στήθος για το ποιός θα κλέψει εντυπώσεις και θέαμα.

Το OnlyFighters θα ασχοληθεί εκτενώς αφιερώνοντας πολλές αναρτήσεις στα κορυφαία αυτά τουρνουά και στόχος είναι να σας προσφέρουμε την πληρέστερη ενημέρωση!

Πρώτα αρχίζουμε την αναφορά μας απ΄τη μητέρα των K-1 και Glory, το ‘It's Showtime’ που δίνει αθλητές σε αυτά τα δύο μεγάλα promotion. Έτσι το It's Showtime 56’ θα σύρει πρώτο τον χoρό με την διοργάνωση να γίνεται στις 12 Μαΐου στο Siam Gym στην πόλη Kortrikj του Βελγίου. H κάρτα αγώνων δεν περιλαμβάνει τον μεγάλο σταρ, αλλά οι αναμετρήσεις αναμένεται να είναι δυνατές.

Εκεί στο main event της διοργάνωσης θα κάνει την επιστροφή του ο Ρουμάνος Daniel Ghita, o οποίος μετά την τελευταία του ήττα επί του Ηesdy Gerges, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τους Fikri Ameziane, Erhan Deniz, Ηesdy Gerges (πήρε ρεβανς) και Sergeii Lashchencko τον Μάρτη που μας πέρασε στο Cro Cop: Final Fight της Κροατίας. Αντίπαλος του θα είναι ο Ολλανδός Brian Douwes, o οποίος το 2011 δεν είχε κάποιον αγώνα, ενώ το 2012 επέστρεψε στα ρινγκ με πειστική νίκη επί του δυνατού Βόσνιου Dzevad Porturak με τεχνικό νοκ άουτ στον τρίτο γύρο. Θυμηθείτε τον αγώνα εδώ. Αρχικά ο Daniel Ghita ήταν να αντιμετωπίσει στο main event τον Sebastian van Thielen, o oποίος όμως στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Douwes. Ο αγώνας ''Ghita vs Douwes'' δεν θα είναι για κάποιον τίτλο.

Aπό την άλλη ο Sahak Parparyan θα παίξει για τίτλο και θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του στην κατηγορία 85MAX στο ‘It's Showtime’ με αντίπαλο τον Άγγλο Andrew Tate, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Άλλες σημαντικές αναμετρήσεις είναι αυτές ανάμεσα στους  Michael Dutt και Rustemi Kreshnik στην heavyweight κατηγορία, καθώς και αυτή ανάμεσα στους Salah Edine Kandoussi και Sergii Lashchenko.

Συγκεντρωτικά η κάρτα των αγώνων στο δεύτερο και πιο δυνατό μέρος του ‘It's Showtime 56’ περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις :

Μain Event : Daniel Ghita vs Brian Douwes

Heavy Weight: Michael Dutt vs Rustemi Kreshnik

85 kg (It’s Showtime World Title): Sahak Parparyan vs Andrew Tate

Heavy Weight: Salah Edine Kandoussi vs Sergii Lashchenko

73kg: Εric Denis vs Sonny Dagraed

85kg: Jason Wilnis vs Cheick Sidibe

Στο πρώτο μέρος θα δούμε τις αναμετρήσεις:

65kg: Νajat Alaoui vs Hatice Ozyurt
65kg: Hicham Moujtahid vs Jessy Petit Jean
Heavy Weight: Lorenzo Lootens vs Thomas Vanneste
73kg: Κenny van Hondeghem vs Vincent Gloris
Heavy Weight: Υassin Bouanan vs Kirk Krouba
77kg: Anthony Cipriotti vs Tom Vansteenkiste
85kg: Wim Beernaert vs Mathias Vanmarcke
73kg: Said Oudaha vs Björn Vanbrabant

Δείτε το trailer της διοργάνωσης!