onlyfighters

March 28, 2012

Δείτε μια... διαφορετική συνέντευξη του Σταμάτη Μπιτάκου! Oι αιχμές για όσους συμμετέχουν σε ριάλιτυ!


Μια ωραία συνέντευξη στο skaouter.gr και την Πηνελόπη Ντρες έδωσε ο Σταμάτης Μπιτάκος παρουσιάζοντας μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του.

Ακούστε τον με έναν πολύ ωραίο λόγο να μιλά για τη διαφορά του να είσαι αθλητής και δάσκαλος. Για την ευθύνη που έχει ο δάσκαλος στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μέσα από το άθλημα καθώς ο γονέας τον εμπιστεύεται σε αυτόν.

Μιλά για το μέλλον των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, για το πόσο προσεχτικοί θα πρέπει αν είναι οι γονείς στην επιλογή της κατάλληλης σχολής και του σωστού δασκάλου,ενώ
εκφράζει την άποψή του για τη σημαντικότητα του να παραμένει κανείς με τον δάσκαλο που τον έχει γαλουχήσει και να μην τον αλλάζει στην πορεία.

Επίσης γίνεται λόγος για την πίστη στο Θεό, την δύναμη της προσευχής, το ελληνικό DNA, την σχέση που έχει με την γνωστή διοργανώτρια και αδερφή του Γεωργία Μπιτάκου, καθώς και για τα γούρια που έχει ο Σταμάτης πριν τους αγώνες.

Επίσης κάνει υπαινιγμό για έναν... τρίτο αντίπαλο, μετά τον Παύλο Καπώνη με τον οποίο θα αναμετρηθεί στο ''THE BATTLE 3'', και απαντά στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να μπει στο κλουβί για αγώνα ΜΜΑ.

Στη φωτογραφία ο Σταμάτης Μπιτάκος (photo by studio karteris)

Πάντα ειλικρινής ο Σταμάτης χωρίς να έχει τις δημόσιες σχέσεις στο κεφάλι του σε κάθε του σκέψη (και μόνο για αυτό αξίζει να τον συμπαθεί κανείς), εκφράζει στο τέλος την άποψή του για τους αθλητές μαχητικών αθλημάτων που συμμετέχουν σε ριάλιτυ.

Χαρακτηριστικά λέει:

''Ένας άνθρωπος που παίζει μπουνιές και σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά ματωμένη, πρέπει να είναι πιο σοβαρός. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει πιρουέτες και να βάφεται. Αυτό ας το κάνουν οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές που είναι καλλιτέχνες.''

Στην Ελλάδα να θυμίσουμε ότι σε τέτοιου είδους εκπομπές έχουν συμμετάσχει από τη μια ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο ''Dancing with the stars'' και από την άλλη η Μαριάννα Καλλέργη στο ''Dancing on ice''.

O Σταμάτης δεν θεωρεί ότι τέτοιες συμμετοχές αθλητών βοηθούν στη διάδοση του αθλήματος στο ευρύτερο κοινό, θεωρώντας πως μόνο μέσα από τους αγώνες στο ρινγκ πρέπει να γίνεται η προβολή τους.

Δείτε τη συνέντευξη.



Πηγή βίντεο: skaouter (YouTube)