onlyfighters

March 29, 2012

KICKBOXING: Το Κ-1 πάει Νέα Υόρκη! Όλο το πρόγραμμα για το 2012!


Το Κ-1 είναι εδώ με 7 διοργανώσεις μέσα στο 2012! Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα επίσημο δελτίο τύπου από την οργανωτική ομάδα του promotion με τις ημερομηνίες και τους τόπους διεξαγωγής των events του Κ-1!


Αυτό που αμέσως κάνει εντύπωση στον προγραμματισμό είναι ότι αυτή τη φορά διοργανώσεις θα έχουμε και στην Αμερική με τον μεγάλο τελικό του Κ-1 World GP να διεξάγεται στη Νέα Υόρκη!

Διαβάστε αναλυτικά από το δελτίο τύπου που μεταφράζει για εσάς το ONLYFIGHTERS:

‘Επτά μεγάλες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο στις κατηγορίες heavyweight (Κ-1 World GP) και middleweight (K-1 World MAX) θα διεξαχθούν μέσα στο 2012, όπου οι καλύτεροι μαχητές στον κόσμο θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες χωρίς αύριο με τρίλεπτους γύρους.

Η πρώτη διοργάνωση θα γίνει στις 27 Μαΐου στην Μαδρίτη της Ισπανίας και θα αποτελέσει το ξεκίνημα του τουρνουά Κ-1 ΜΑΧ.

Τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το promotion εκτείνεται σε τρεις ηπείρους, όπου και θα διεξαχθούν διοργανώσεις στην Ασία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για την ανέρευση των καλύτερων μαχητών.

Νωρίς τον Σεπτέμβρη θα γίνει τοπικό τουρνουά στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ με τον νικητή να παίρνει μέρος στο World Grand Prix.

Τον Οκτώβρη θα γίνει το Κ-1 World GP Final 16 στην Ασία.

Τον Νοέμβρη γίνεται ο τελικός του K-1 World MAX στην Ασία με τον νικητή να παίρνει το χρηματικό έπαθλο των 300.000 δολλαρίων, ενώ το ποσό των 200.000 δολλαρίων να μοιράζεται στους runners-ups του event. Συνολικά μιλάμε δηλαδή για 500.000 δολλάρια!

Τέλος τον Δεκέμβρη θα έχουμε τον τελικό του K-1 World GP στην Νέα Υόρκη με το μεγάλο βραβείο για τον νικητή να ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολλάρια (1.000.000 $)! Επίσης οι runners-ups θα μοιραστούν 500.000$ !
Συνολικά μιλάμε για 1.500.000 $ !!!’

Φαίνεται πάντως πως η συνεργασία με το ‘It’s Showtime’ δουλεύει ιδιαίτερα καλά για το Κ-1.
Μια μεγάλη γκάμα αθλητών από διαφορετικά μαχητικά στυλ όπως αυτά του Καράτε, του Κick Boxing, του Muay Thai, του Taekwondo, του Savate, του San Shou και άλλων, θα διασταυρώσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους σε δυνατές αναμετρήσεις στα ρινγκ των διοργανώσεων του ανανεωμένου Κ-1.

Άλλωστε από τις 31 Ιανουαρίου η K-1 Global Holdings Limited εργάζεται για να ξαναχτίσει το λαβωμένο brand name του Κ-1, φέρνοντας κοντά κορυφαίους αθλητές, μεγάλους σπόνσορες και τηλεοπτικά δίκτυα για την μετάδοση της εικόνας.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Κ-1 θα ανακοινώσει ακριβής λεπτομέρειες για κάθε διοργάνωση μέσα στο 2012, μαζί με συγκεκριμένες τοποθεσίες διεξαγωγής των events και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Ουσιαστικά πάντως αυτή τη στιγμή ο χώρος του Kick Boxing σε παγκόσμιο επίπεδο έχει χωριστεί ανάμεσα σε δύο κλίκες. Η μία είναι αυτή του It’s Showtime που συνεργάζεται πλέον με το K-1 και η άλλη αυτή της Golden Glory που δημιουργεί τη δική της σειρά αγώνων ως Glory World Series. Η Glory έχει ανακοινώσει για φέτος 6 διοργανώσεις.

To σίγουρο είναι πως η κορυφή –εκτός και αν συνεργαστούν- σύντομα θα ανήκει μόνο σε έναν.