onlyfighters

March 13, 2012

KICKBOXING: Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Mirko Cro Cop; ''Final Fight'' μόνο στα χαρτιά!


''Final Fight'' ήταν μόνο στα χαρτιά! Αν το Κ-1 κάνει διοργάνωση και τον καλέσει, θα πάει να παίξει, δήλωσε ο Mirko Cro Cop στη συνέντευξη τύπου που έγινε μετά τη νίκη του απέναντι στον Ray Sefo στον και καλά τελευταίο αγώνα του, που μόνο τελευταίος απ'οτι φαίνεται δεν θα είναι.

Είναι γλυκός ο χώρος μέσα στα σχοινιά απ'οτι φαίνεται για τόσο μεγάλους μαχητές, που όταν γλυκαίνονται και διαπιστώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και ιδιαίτερα μετά από μακρόχρονη απουσία (από το 2000 είχε να παίξει στην πατρίδα του την Κροατία) και με τον κόσμο (20.000) να παραληρεί από κάτω, δυσκολεύονται να βγάλουν τα γάντια από τα χέρια τους. Δεν είναι εύκολο να αποχωρείς όταν είσαι τόσο έντονα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πάντως μια κοροϊδία νομίζω όλοι την αισθανόμαστε αν τελικά κάνει πράξη τα λεγόμενά του. Προσωπικά δεν με ενοχλεί όμως. Τον απολαμβάνω να αγωνίζεται και νομίζω όλοι οι θαυμαστές του Kick Boxing μετά και την ομόφωνη νίκη του πάνω στον Ray Sefo, νομίζω θα ήθελαν να τον δούνε και άλλο μέσα στα σχοινιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ RAY SEFO