onlyfighters

March 23, 2012

BOXING: 5.000 εισιτήρια σε δύο μέρες πουλήθηκαν για το ''Lucian Bute vs Carl Froch''! Οι δηλώσεις τους.

Oι δύο μονομάχοι στη συνέντευξη τύπου


O αήττητος Ρουμάνος Lucian Bute, κάτοχος του τίτλου της IBF στην κατηγορία σούπερ μεσαίων βαρών με 24 νοκ άουτ σε 30 αγώνες, θα υπερασπιστεί την ζώνη του απέναντι στον Βρετανό Carl Froch στις 26 Μαΐου. Η αναμέτρηση θα γίνει στο Νότινγχαμ της Αγγλίας.


Πολλοί έχουν κατακρίνει ως τώρα την επιλογή του Bute να αγωνίζεται σχεδόν πάντα στο Κεμπέκ του Καναδά και θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ κριτική έχουν ασκήσει και στη δυναμικότητα των αντιπάλων που έχει επιλέξει ως σήμερα για να αναμετρηθεί.

Ο Bute δήλωσε:

''Τόσο ο Carl, όσο και εγώ έχουμε παρόμοιες καριέρες και για μένα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξω εκτός έδρας και να υπερασπίσω τη ζώνη μου πιστεύοντας από καρδιάς ότι θα βγω νικητής.

Με έχουν κριτικάρει για το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι εκτός έδρας. Θυμάμαι όταν ο Joe Calzaghe έπαιξε μακριά απ΄την έδρα του στο τέλος της καριέρας του, τότε ήταν που του αποδώθηκε ο σεβασμός που του άξιζε. Αυτό σκοπεύω να κάνω και 'γω.''


Ο Froch από τη μεριά του είπε για τον Ρουμάνο:

'' Ο Βute δεν έχει παίξει με κορυφαίους. Οι μόνοι αθλητές που ήταν κοντά στο δικό του ρεκόρ μέσα σε 30 αγώνες ήταν οι Brian Magee και ο Glen Johnson. Το ΄πα και παλιά ότι δεν έχει παίξει με κανέναν αξιόλογο. Τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Είτε θα κολυμπήσει, είτε θα βυθιστεί.

Έχει βρεθεί σε μια θέση που δεν μπορει πια να παίζει μόνιμα εντός έδρας για να υπερασπίζει τον τίτλο του στην IBF. Πρέπει να πάρει και αυτός πλέον τον δρόμο για να παίξει με κάποιον. Έχει το δίχτυ ασφαλείας της σιγουρίας ενός rematch σε περίπτωση που χάσει και ίσως σκέφτεται ''Θα κερδίσω τον Froch στον Καναδά (αν χάσω τώρα).''

Εντωμεταξύ το ενδιαφέρον του κόσμου για την αναμέτρηση είναι τεράστιο καθώς μέσα σε δύο μέρες πουλήθηκαν 5.000 εισιτήρια σε στάδιο 9.000 θέσεων!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των Lucian Bute και Carl Froch.

LUCIAN BUTE





CARL FROCH