onlyfighters

March 11, 2012

KICKBOXING: Νίκησε ο Γιάννης Στοφορίδης στο Βέλγιο! Καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες μαχητές.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Στοφορίδης από την Καβάλα μεγάλος νικητής στο Βέλγιο

Διαβάστε παρακάτω το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου όπως δημοσιεύτηκε στο ringstories.gr :

Πέντε Ελληνόπουλα ταξίδεψαν στην οικονομική πρωτεύουσα της Ε.Ε., της Βρυξέλλες, για να πάρουν μέρος στο Βελγικό MAXPAIN.


''Μονομάχοι Χαλκίδας'' και ''Μαχητές Ελευθερούπολης Καβάλας'' εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο διεθνές gala.

Ο Παναγιώτης Καρανικολής από την Καβάλα εξελίσσεται σε προπονητή αντάξιο της αξίας του ως αθλητής και με τους Γιάννη Στοφορίδη στα heavyweight , Κώστα Παπαδέλη στα light welterweight και Στέφανο Στεφούδη στα welterweight junior πήγαν στο Γκενκ (εκεί έγινε η διοργάνωση) με στόχο την πρόκριση στους 8 του τουρνουά -63kg με Παπαδέλη και να "σταθεί" καλά ο Στοφορίδης σε μια βαριά κατηγορία.

Ο Γιάννης Στοφορίδης απέδειξε όμως ότι τον τελευταίο χρόνο έχει δουλέψει με τον Καρανικολή σκληρά και έχει μεγάλη άνοδο και κατάφερε να κερδισει πεντακάθαρα στα σημεία τον Βέλγο με τουρκικές ρίζες Salir Ozoun.

Στη φωτογραφία ο Κώστας Παπαδέλης

Ο "μικρός" Κώστας Παπαδέλής έχασε με μειοψηφική απόφαση (2-1) από τον "ντόπιο" Emin Ozbasi και βίωσε σε μικρή ηλικία ότι όταν παίζεις εκτός έδρας πρέπει να κερδίζεις πεντακάθαρα μια μάχη, αλλιώς την χάνεις. Μεγάλο μάθημα για τον πιτσιρικά.

Ο πιο μικρός της παρέας Στεφούδης (18 χρονών - 2ος ςπαγγελματικός αγώνας) έχασε αυτό που λέμε "αξιοπρεπώς" από τον πολύπειρο Jesus Di Sameto (35 επαγγελματικοί αγώνες) και με μια βαριά βαλίτσα από παραστάσεις επιστρέφει με την υπόλοιπη αποστολή την Τρίτη στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Στο βελγικό event είχαμε και άλλη μια εκπροσώπηση , αυτή τη φορά από την Χαλκίδα και τους "Mονομάχους" του Τάσου Τσάλα . Ο κ. Τσάλας έδωσε σε δύο νεαρά παιδιά που πιστέυει πολύ και είναι δημιούργημα του, τη μοναδική δυνατότητα να μπυν σε αεροπλάνο σε ηλικία 12 ετών και να παίξουν Κ1 rules στο εξωτερικό.
Ο 11χρονος Ανδρέου νίκησε , ενώ ο "μεγάλος" 12χρονος Σουμπάκας ήρθε ισοπαλία με τον Βέλγο αντίπαλο του.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τα ταλέντα του Τάσου Τσάλα και σε 15 μέρες θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε όλοι ζωντανά στο Gladiator's Night 6 της Χαλκίδας (είχαν παίξει και στο THE BATTLE 2).