onlyfighters

March 13, 2012

MUAΥ ΤΗΑΙ: Βρέθηκε ο Buakaw! Stop. Δεν είναι καλά! Stop. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!


Όποιος σας είπε ότι αυτός ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, σας είπε ψέμματα. Ρωτήστε και τον Buakaw.

Όπως πρώτα εδώ στο ONLYFIGHTERS σας ενημερώσαμε για την εξαφάνιση του δημοφιλούς αθλητή, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι επανεμφανίστηκε και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή!

Πού κρύβονταν όλες αυτές τις μέρες; Η απάντηση είναι σε ένα δωμάτιο στην Μπανγκόγκ!

''Έμενα στην Μπανγκόγκ. Δεν έκανα προπόνηση. Απλά ζούσα μέσα στο δωμάτιό μου.''

Λόγος της εξαφάνισής του δεν ήταν κάποια γυναίκα, όπως φημολογούνταν, ούτε χρόνιοι πόνοι ή η κούραση όπως είχε ισχυριστεί ο για πολλά χρόνια μάνατζέρ του Teerapat Rojanatan.

O 29χρονος σούπερ σταρ του Muay Thai από το Σουρίν έκανε την πρώτη δημόσια επανεμφάνισή του εχθές με συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Ταϋλάνδης, όπου δήλωσε ότι είχε αγανακτήσει με την μεταχείριση που είχε από τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου ''Por Pramuk Boxing Gym'' στο οποίο βρισκόταν και γυμναζόταν από 10 ετών.

Ζήτησε συγνώμη από τους φανατικούς θαυμαστές του για την εξαφάνισή του και υποστήριξε ότι προέβη σε μια τέτοια κίνηση μετά από πολύ σκέψη και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε, ώσπου αποφάσισε να εγκαταλείψει το camp στο οποίο ανήκε μαζί με τον προπονητή του, Saichon Thammarong. Aν και όπως αποκαλύπτει ήθελε να αποσυρθεί από τους αγώνες, το γυμναστήριο ήταν που του επέβαλε να συνεχίσει.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή δήλωσε:

''Από το 2009 και μετά με μεταχείριστηκαν άσχημα και φτάνει ως εδώ. Μπορώ να αντέξω τη σκληρή προπόνηση, αλλά όχι την κακή συμπεριφορά. Έχει να κάνει με το μυαλό μου, όχι με το σώμα μου''.

Συνέχισε.

'' Η προπόνηση στο camp ήταν καλή, φεύγω επειδή πλήγωσαν την ψυχή μου με άσχημα λόγια, με κουβέντες που με προσέβαλαν. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, ήμουν ειλικρινής και τίμιος αλλά αυτοί μου έλεγαν ότι έχουν κουραστεί μαζί μου, ότι τους φέρνω συνέχεια προβλήματα, ότι είμαι άχρηστος, αλλά όμως στην πραγματικότητα δούλευα σκληρά και δεν ικανοποιούνταν με τίποτα και γι' άυτό αποφάσισα να φύγω.''

Δεν είπε συγκεκριμένα ονόματα που του συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Δεν ανέφερε πότε και πού θα συνεχίσει τις προπονήσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι στο ''Por Pramuk Camp''.

Κοινό μυστικό είναι ότι γινόταν τρομερή οικονομική εκμετάλλευση στον Buakaw, oπου έπαιρνε ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που εισέπρατε το γυμναστήριο με τα δικαιώματα που είχε πάνω του και σε αυτόν έδιναν σχεδόν το τίποτα.

Aυτά τα προβλήματα με το camp, στοίχισαν ιδιαίτερα οικονομικά στον Buakaw. Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις του στην Αγγλία και την Γαλλία ακυρώθηκαν καθώς και μία εκδήλωση μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ BUAKAW POR PRAMUK... όπου εμφανώς ο άνθρωπος φαίνεται να μην είναι στα καλύτερά του.