onlyfighters

March 09, 2012

BOXING: 30.000 κόσμος μαζεύτηκε στο Μεξικό να δει συνέντευξη τύπου πυγμαχίας (Canelo vs Mosley)!

Στη φωτογραφία οι δύο αντίπαλοι Canelo Alvarez και Shane Mosley στη συνέντευξη τύπου

Η αναμέτρηση πυγμαχίας ανάμεσα στον Canelo Alvarez και τον Shane Mosley θα βρίσκεται στην undercard της διοργάνωσης που θα έχει ως κύριο ματς τον τεράστιο αγώνα ''Mayweather vs Cotto''.


O Canelo Alvarez είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της πυγμαχίας στο Μεξικό και είναι τόσο πολύ μικρός, μόλις 21 ετών.

Ο Alvarez θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στην WBC απέναντι στον Shane Mosley στις 5 Μαΐου και όπως αποδείχτηκε οι άνθρωποι στο Μεξικό νοιάζονται πολύ για αυτή την αναμέτρηση καθώς 30.000 και πλέον παρακολούθησαν την press conference που έγινε για τις δύο αναμετρήσεις με παρόντες τους δύο αυτούς πυγμάχους. Η συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου έγινε εχθές στο Μέξικο Σίτυ.

Δείτε ρεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου.



Ο 41χρονος Mosley δήλωσε: ''Οι φανς μου πρόκειται να δούν τον Mosley που κέρδισε τον Margarito, όχι αυτόν που έχασε από τον Pacquiao και τον Mayweather, που επίσης είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το ματς. Θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και θα το καταφέρω αυτό. Η ηλικία δεν μετράει αν έχεις κάνει καλή προετοιμασία.''

Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του ο Mosley δεν έχει δείξει ιδιαίτερα καλά δείγματα. Εκτός από τις δύο ήττες από Pacquiao και Mayweather είχε και ενδιάμεσα μια ισοπαλία με τον Sergio Mora που πέρασε και σχεδόν απαρατήρητη από το ευρύ κοινό.

Στη φωτογραφία ο Canelo Alvarez

Ο κοκκινομάλης Canelo Alvarez καταφέρνει να μαγνητίζει με τα κόκκινα μαλλιά του τα πλήθη στο Μεξικό και χρησιμοποιώντας προς όφελός του ένα εξαιρετικό promotion που έχει γίνει για τον ίδιο, κατάφερε να μετατραπεί σε φαινόμενο-αθλητή για αυτή τη χώρα της Νότιας Αμερικής. Είναι αήττητος με ρεκόρ 39 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει και 29 νοκ άουτ. Από την άλλη ο ''γέρος'' Mosley έχει 46 αγώνες, 7 ήττες και 1 ισοπαλία με 39 νοκ άουτ.

Και παρότι οι φανς του μικρού σταρ Alvarez είναι σίγουροι ότι το ίνδαλμά τους θα τον τελειωσει έυκολα τον Mosley, εκείνος πατά στην γη και δηλώνει:

''Ξέρω ότι οι αντίπαλοί μου είναι επικίνδυνοι, αλλά δεν θα αποτύχω. Θα δείξω σε όλους ότι ο Canelo θα είναι πρωταθλητής για μεγάλο διάστημα''.

Για να δούμε τί μπορεί να καταφέρει ο μικρός...!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ο Saul ''Canelo'' Alvarez έριξε νοκ άουτ τον τελευταίο του αντίπαλο τον Kermit Cintron τον Νοέμβρη που μας πέρασε.