onlyfighters

March 15, 2012

Τα ''σου 'πα - μου 'πες'' ανάμεσα σε Ζαμπίδη, Καπώνη και Μπιτάκο...

Στη φωτογραφία μαζί με τον διοργανωτή Στέφανο Κωνσταντινίδη, Παύλος Καπώνης και Σταμάτης Μπιτάκος σε επίσημη φωτογραφιση για το ''THE BATTLE 3'' (photo by studio karteris)


Μισό λίγο να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάτσε να δεις ποιός έκανε πρώτα δήλωση... Ο Μπιτάκος. Όχι ο Καπώνης. Α, ναι ο Καπώνης. Μετά νομίζω ο Ζαμπίδης; Όχι ο Μπιτάκος που την έλεγε στον Καπώνη. Μετά έκανε δήλωση ο Ζαμπίδης που την έλεγε στον Καπώνη. Όχι στον Μπιτακό. Όχι και στους δύο. Ναι και στους δύο. Εντάξει, την βρήκα την άκρη! Και όλα αυτά μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

Δεν τους προλαβαίνει κανείς πιά. Σε κάθε μίνι συνέντευξη και μία μπηχτή!

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να τους απολαμβάνουμε σε κανά καλό σπάρινγκ, σε κανά καλό συνδυασμό, σε ποιό αθλητικές και όχι παρασκηνιακές δηλώσεις. Αυτά γουστάρει ο κόσμος.

Άσε που σε λίγο έρχεται και Πάσχα και θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Εγώ θα πρότεινα να έπαιζαν λεκτικό ξύλο μετά τις διακοπές για να το θυμάται και ο κόσμος που θα 'ναι κοντά και οι διοργανώσεις. Για Μπιτάκο-Καπώνη το λέω. Και ας μη τραβήξουν και πολύ την αντιπαράθεση γιατί είναι γνωστό πως εχουν φιλική σχέση και μάλλον αν το παρακάνουν δεν θα γίνουν και ιδιαίτερα πιστευτοί. Η αντιπαράθεση για το ποιός ευχαριστήθηκε την αναμέτρηση που έγινε ή ποιός θα ευχαριστηθεί αυτή που έρχεται είναι σε θεμιτά πλαίσια.


Από την άλλη ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σίγουρα κορυφαίος αθλητής, έχει υπάρξει νούμερο ένα όνομα σε όλο τον κόσμο, αλλά όμως προβολή δεν μπορεί να έχει μόνο ο ίδιος στην Ελλάδα. Υπάρχουνε και άλλοι αξιόλογοι αθλητές. Και ο Σταμάτης Μπιτάκος και ο Παύλος Καπώνης είναι πραγματκά αξιόλογοι μαχητές στο αγώνισμά τους. Όχι δεν έχουν φτάσει το βεληνεκές του Μιχάλη Ζαμπίδη, προφανώς, αλλά δεν πρέπει ο Μιχάλης γι' αυτό να εμφανίζεται υπεροπτικός στις δηλώσεις του. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια και δεν έχει και ανάγκη πιστεύω.

Θα συμφωνήσω με τον Μπιτάκο ότι όλα φαίνονται στο ρινγκ. Εκεί αποδεικνύει κανείς ποιός είναι top και ποιός δεν είναι. Μπιτάκος και Καπώνης είναι τρομεροί στο Muay Thai. O Μιχάλης Ζαμπίδης είναι κορυφαίος παγκοσμίως στο Kick Boxing. Γι'αυτό και μόνο το λόγο για μένα δεν υπάρχει ζήτημα να βρεθούνε αντιμέτωποι και ούτε θα τους δούμε και ποτέ να παίζουν άλλωστε. Οπότε μια τέτοια διευκρίνηση από τον Μιχάλη θα ήταν πιο σωστή, από το να μιλήσει για top και λιγότερο top.

ONLYFIGHTERS