onlyfighters

March 07, 2012

KICKBOXING: Είναι αλήθεια! Το Κ-1 EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και δίνει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ! Όλες οι πληροφορίες.


Oι δύο δημοφιλέστερες διοργανώσεις Kick Boxing στον κόσμο, το ''It's Showtime'' και το ''Κ-1'', ανακοινώθηκε ότι υπέγραψαν συμφωνία με διάρκεια πολλών χρόνων, ώστε να προχωρήσουν στη διοργάνωση αγώνων από κοινού με την ονομασία Κ-1!

Ήδη έχουν σχεδιαστεί 4 διοργανώσεις για να γίνουν μέσα στο 2012, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή των Final 16 και Final 8 στα 70 κιλά και τα βαρέα αντίστοιχα.

Ο διευθυντής του Ιt's Showtime Simon Rutz ανακοίνωσε:

''Παρότι η νέα εταιρεία δεν είχε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία μας και τους μαχητές μας, η ''K-1 Global'' πλήρωσε όλους τους μαχητές μας αυτή την βδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αθλητής πήρε ένα υπογεγραμμένο μπόνους που αποτελείται από το 50% των χρημάτων που ακόμα τους οφείλονταν από την προηγούμενη εταιρεία, την FEG.

Το Κ-1 θα διοργανώσει 4 μεγάλα events ήδη μέσα στη χρονιά, συμπεριλαμβανονέμων και των Final 16 και Final 8 στα 70 κιλά και την βαριά κατηγορία. Tα μπόνους που θα μπορούν να κερδίσουν οι μαχητές θα είναι αστρονομικά υψηλά, αλλά το αφήνουμε στην ίδια την εταιρεία την ''K-1 Global'' να ανακοινώσει τα ποσά. Aκόμα θα αφήσουμε σ'αυτούς να ανακοινώσουν το πρόγραμμα. Σε τρεις εβδομάδες από τωρα όλα θα έχουν ανακοινωθεί. ''

Περισσότερες πληροφορίες στην επόμενη ανάρτηση.