onlyfighters

March 05, 2012

BOXING: Αυτοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι του Βλάντιμιρ Κλίτσκο!

Στη φωτογραφία ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο διαλύοντας τον Μόρμεκ


Ότι και να λένε πόσο χάλια ήταν ο αγώνας του Klitschko (57-3, 50 ΚΟ) με τον Mormeck, ότι όλα έγιναν μόνο και μόνο για να κάνει το πεντηκοστό του νοκ άουτ, δεν έχουν καμμία σημασία.

Τα αδέρφια Κλίτσκο ανήκουν στα μεγαλύτερα αστέρια στην πυγμαχία σήμερα. Και την αρένα γέμισε ο Wladimir Klitschko ξεπουλώντας κάθε εισιτήριο και 13 εκατομμύρια τηλεθέαση έδωσε στο RTL το βράδυ του Σαββάτου και αν έχασε και λίγο από τον σεβασμό της παγκόσμιος κοινής γνώμης, δεν τρέχει και τίποτα, αφού ακόμα μπορεί να κάνει όλα τα υπόλοιπα διαλέγοντας αντιπάλους της αρεσκείας του.

Βέβαια ο επόμενός του αγώνας θα είναι ένα ματς το οποίο δεν θα μπορεί να αποφύγει αν θέλει να κρατήσει και τις τρεις ζώνες του. Επόμενος υποχρεωτικός και πιθανότερός του αντίπαλος είναι ο Tony Thompson, ένας πυγμάχος με τον οποίο χτυπήθηκε ο Wladimir τον Ιούλιο του 2008 κερδίζοντάς τον με νοκ άουτ στον εντέκατο γύρο. Στο συγκεκριμένο αγώνα το πολύ δύο γύρους να είχε κερδίσει ο Thompson και να θεωρείται γι'αυτό ένας καλό αντίπαλος για τον Ουκρανό.

Μετά από αυτή την ήττα ο 40αρης πλέον Thompson έχει κάνει βέβαια πέντε νίκες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει καλύτερος πυγμάχος, καθώς οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, με το ρεκόρ του να διαμορφώνεται σε 36 νίκες με δύο ήττες και 24 νοκ άουτ.

Υποθέτοντας ότι ο Κλίτσκο, αν δεν έχει κάποιον τραυματισμό ή αν δεν φάει καμμιά τυχερή γροθιά απ'τον Thompson, τον κερδίζει, επιθυμία του Wladimir είναι να χτυπηθεί με τον Chris Arreola.

Στη φωτογραφία ο Chris Arreola

Συγκεκριμένα ο Wladimir είχε δηλώσει για τον Arreola:

''Ο Chris Arreola έχει κάνει αρκετά (ώστε να είναι ο επόμενός μου αντίπαλος). Έστειλε με τρομερο νοκ άουτ τον αντίπαλό του (Eric Molina) στο καναβάτσο (δύο εβδομάδες πριν). Νομίζω ότι ο Chris Arreola το αξίζει να χτυπηθεί μαζί μου.''

Ο Arreola ως τώρα στην καριέρα του έχει δεχτεί δύο ήττες. Μία από τον αδερφό του Wladimir, τον Vitali και μία από τον Tomasz Adamek. Και οι δύο τον κέρδισαν πεντακάθαρα. Αυτό για το οποίο τον κατηγορούν οι κακές γλώσσες είναι ότι βρίσκεται να συχνά με παραπάνω κιλά και σε όχι τόσο καλή κατάσταση, ενώ αρκετοί μιλάν και για την διαφορά κλάσης μεταξύ των Klitschko και αυτού.

Είναι όμως μαχητής ο Arreola. Δεν θα κάνει πίσω. Θα φάει ξύλο, θα δώσει, ίσως πάει νοκ άουτ, το σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα κρυφτεί και γι'αυτό θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Από την στιγμή βέβαια που τον τελείωσε ο Vitali, τι θα εμποδίσει και τον Wladimir να το κάνει; Ίσως το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότερο επφυλαχτικός ο Wladimir μέσα στα σχοινιά απ'ότι ο αδέρφός του.

Περνώντας αυτά τα δύο εμπόδια, πιθανοί αντίπαλοί του για του χρόνου και το 2014 αναμένεται να είναι οι David Price και Tyson Fury, ονόματα τα οποία έχει αναφέρει ο ίδιος ο Wladimir Klitschko.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νοκ άουτ με το οποίο φιλοδώρησε τον Tony Thompson στον πρώτο αγώνα.